SanseMotorik i Viborg

Sanse Motoriks afdeling i Viborg er beliggende på Ramsvej 2, 3 sal. i klinik fællesskab med Kvindensliv

Klinikken drives i det daglige af Rikke R. Thorsen

Afdelingen tilbyder

Rikke visitkort

Rikke R. Thorsen

Sansemotorisk konsulent og Fysioterapeut

Faglig profil

Adresse

Ramsvej 2, 3 sal.
8800 Viborg
Tlf.: 21 95 60 32
rt@sansemotorik.NET
CVR: 30042018
Find vej

Lidt om Rikke

Hvem er jeg

Mange omkring mig er ikke overraskede over, at jeg nu skal arbejde med børn og deres trivsel. Jeg har altid været utrolig motiveret for at arbejde med børn og har siden min tidlig ungdom været ungdomstræner i håndbold og fodbold.

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg undersøgt og behandlet børn og unge med forskellige problematikker. Jeg har stor erfaring i idrætsfysioterapi hvor jeg har hjulpet unge tilbage til deres sport.

Det at blive mor har været med til at udvide min horisont indenfor børneområdet.

Begge mine piger har motoriske udfordringer pga. lav muskelspænding. Min ældste datter gik først om 21 måneder og har pga. sine udfordringer haft svært ved at indgå i sociale relationer med andre børn.

For at hjælpe hende bedst muligt startede vi i et forløb hos Sanse Motorik® – det bedste til dit barn hvilket vi ikke har fortrudt et sekund.

Det er fantastisk at opleve hvordan hun i dag blomstrer i børnehaven efter hun er blevet stærkere motorisk.

At jeg nu selv har fået muligheden for at blive sansemotorisk konsulent er så fantastisk. Jeg brænder for at skabe et stærkere fundament til udvikling og trivsel hos det enkelte barn med sansemotorisk ubalance.

Jeg tilbyder individuel sansemotorisk træning som tager udgangspunkt i det enkelte barns udfordringer samt hold med fokus på at stimulere barnets sanser og understøtte den motoriske udvikling.

Det er vigtigt for mig at opnå et forløb, hvor barnet føler tryghed og lykkes i sin træning.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i klinikken og sammen skabe de bedste forudsætninger for trivsel og udvikling hos jeres barn.

Bedste hilsner Rikke