Birkerød

Sanse Motoriks afdeling i Birkerød er beliggende Søndervangen 47, 1. sal, 3460 Birkerød.
Klinikken er ejet og drives i det daglige af Mette Lykke Braad.

Julie Lade har været tilknyttet klinikken siden oktober 2017. Julie er uddannet fysioterapeut og sansemotorisk konsulent.
Mette holder pt. barselsorlov. I perioden d. 1. februar 2018 til 1. februar 2019 varetages alle undersøgelser, kontroller, træninger og holdundervisning af Julie.

Afdelingen tilbyder

  • Individuel sansemotorisk undersøgelse og træning for børn og unge med sansemotoriske udfordringer. Læs mere her
  • Spædbarnsmotorik – hold for forældre og børn i barselsperioden
  • Sanseleg – små børnehold, hvor motorik og sanser udfordres og trænes i samspil med forældrene

Foredrag – på timebasis

  • Daginstitutioner
  • På skoler

Der starter jævnligt nye holdforløb med Spædbarnsmotorik, Tumleleg og Sanseleg i Birkerød. Kontakt klinikken for yderligere information eller se kommende begivenheder på Facebooksiden:

Mette Lykke Braad

Sansemotorisk konsulent og psykomotorisk terapeut
Faglig profil

Julie Lade

Sansemotorisk konsulent og fysioterapeut
Faglig profil

Adresse

Søndervangen 47, 1. sal, 3460 Birkerød
Ring 2195 9125
mely@sansemotorik.NET
CVR: 37386936
Find vej

Lidt om os

Lidt om Mette

Jeg har mange års erfaring med at undervise børn og deres forældre i forskellige fysiske aktiviteter som f.eks. motorik, rytmik og svømning.

I 2004 blev jeg færdiguddannet som psykomotorisk terapeut – det der nu hedder psykomotorisk terapeut. Jeg valgte denne uddannelse ud fra min store interesse for børn og bevægelse, og fordi jeg gerne vil hjælpe børn med kropslige udfordringer.

Jeg har siden suppleret min viden med et årskursus til motorikvejleder og senest uddannelsen til sansemotorisk konsulent.

I min klinik ønsker jeg, at små og store føler sig velkomne og trygge. For at støtte barnets
sansemotoriske udvikling skal vi skabe et godt samarbejde mellem de voksne og barnet. Jeg vægter højt, at de voksne får en basal forståelse af den sansemotoriske udvikling og dennes betydning for barnets adfærd og eventuelle udfordringer. Det er en stor motivationsfaktor, at man kender formålet med aktiviteterne og ved hvilken udvikling, man kan kigge efter.

De voksne er vigtige medspillere, når barnets motorik og sanser skal stimuleres og udfordres. Som en ekstra bonus giver legene og øvelserne jer en masse dejligt nærvær og styrker jeres relation.

Jeg glæder mig til at møde jer, så vi sammen kan give børnene de bedst mulige forudsætninger for videre udvikling og trivsel.

 

Lidt om Julie

Jeg synes børneterapi og børns udvikling er utrolig spændende og har derfor arbejdet for at vinkle min uddannelse i denne retning. Tryghed, motivation og leg er stikord jeg bygger min træning op omkring.

Det er vigtigt for mig at skabe trygge rammer i klinikken, så barnet kan udfolde sig. Motivation er en afgørende faktor for motorisk indlæring og derfor er ”træning” erstattet med ”leg”. Jeg ser tydeligt hvordan en kreativ og legende tilgang til træningen øger motivationen for at lave sine øvelser. Samme kreative princip implementerer jeg så vidt muligt også, når jeg træner med voksne i min klinik Ny Ellebjerg fysioterapi.

Nyheder fra Facebook

Små børnehold (fra 3 mdr. til 4 år) med veluddannet underviser og aktivt deltagende forældre.
Fokus på de primære sanser og barnets grundmotoriske udvikling.

Online tilmelding: sansemotorikbirkeroed.onlinebooq.dk/
... Læs mereSe mindre

19/09/18

SPØRG - og få SVAR. 🙂

På torsdag d. 20. september er der LIVE SPØRGETIME ovre på vores hovedside Sanse Motorik - det bedste til dit barn.
Kl. 20:30-21:30 sidder Diana fra klinikken i Viborg klar ved tasterne og svarer på dine spørgsmål om sansemotoriske udfordringer.

Husk at det er under opslaget på hovedsiden, at du kan stille spørgsmål i kommentarfeltet - og kun på på torsdag d. 20/9 kl. 20:30-21:30.HUSK det er på torsdag 20. september kl. 20.30-21.30 at vi sender LIVE SPØRGETIME hos Sanse Motorik® - det bedste til dit barn.

"Mit barn kan ikke sidde stille"
"Mit barn går og falder"
"Mit barn kan ikke lide at gynge"
"Mit barn kan ikke holde ud at have tøj på"
"Mit barn har svært ved sociale relationer"
"Mit barn har svært ved at læse"
"Mit barn sover dårligt"

Kan du nikke genkendende til et eller flere af disse tegn, så kan det være sansemotoriske udfordringer, der driller dit barn.
Det kan også være, at det er helt andre tegn, adfærd eller udfordringer, som du har spørgsmål til.

Følg med i vores LIVE spørgetime - skriv dit spørgsmål i kommentar feltet nedenfor opslaget som kommer torsdag d. 20/9 mellem kl. 20.30 og 21.30 - og få svar omkring dit barn fra sansemotorisk konsulent Diana Lyngsø Pedersen fra Sanse Motorik i Viborg
Vi glæder os til at høre fra dig.
... Læs mereSe mindre

18/09/18

SPØRG - og få SVAR. :-)

På torsdag d. 20. september er der LIVE SPØRGETIME ovre på vores hovedside Sanse Motorik - det bedste til dit barn.
Kl. 20:30-21:30 sidder Diana fra klinikken i Viborg klar ved tasterne og svarer på dine spørgsmål om sansemotoriske udfordringer.

Husk at det er under opslaget på hovedsiden, at du kan stille spørgsmål i kommentarfeltet - og kun på på torsdag d. 20/9 kl. 20:30-21:30.