Birkerød

Sanse Motoriks afdeling i Birkerød er beliggende Søndervangen 47, 1. sal, 3460 Birkerød.
Klinikken er ejet og drives i det daglige af Mette Lykke Braad.

 

Afdelingen tilbyder

Foredrag – på timebasis

  • I daginstitutioner
  • På skoler

Der starter jævnligt nye hold for SpædbarnsMotorik og TumleMotorik i Birkerød.
Kontakt klinikken for yderligere information eller se kommende begivenheder i Facebookgruppen: Holdforløb og TumleSjov hos Sanse Motorik

 

Hvis I er en mødregruppe, legegruppe eller lignende, har I også mulighed for at få jeres eget hold i klinikken eller hjemme hos jer (fra 3 mdr. og op til 5 år).

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, så ring eller skriv en mail til os.
Besøg også gerne vores Instagram profil: @sansemotorikbirkerod

Mette Lykke Braad, Birkerød

Mette Lykke Braad

Sansemotorisk konsulent, psykomotorisk terapeut og klinikejer
Faglig profil

Adresse

Søndervangen 47, 1. sal
3460 Birkerød
Find vej

Mette:
Tlf.: 21 95 91 25
mely@sansemotorik.NET
CVR: 37386936

Lidt om Mette
Mette Lykke Braad, Birkerød

Jeg har mange års erfaring med at undervise børn og deres forældre i forskellige fysiske aktiviteter som f.eks. motorik, rytmik og svømning.

I 2004 blev jeg færdiguddannet som afspændingspædagog – det der nu hedder psykomotorisk terapeut. Jeg valgte denne uddannelse ud fra min store interesse for børn og bevægelse, og fordi jeg gerne vil hjælpe børn med kropslige udfordringer.

Jeg har siden suppleret min viden med et årskursus til motorikvejleder og senest uddannelsen til sansemotorisk konsulent.

I min klinik ønsker jeg, at små og store føler sig velkomne og trygge. For at støtte barnets
sansemotoriske udvikling skal vi skabe et godt samarbejde mellem de voksne og barnet. Jeg vægter højt, at de voksne får en basal forståelse af den sansemotoriske udvikling og dennes betydning for barnets adfærd og eventuelle udfordringer. Det er en stor motivationsfaktor, at man kender formålet med aktiviteterne og ved hvilken udvikling, man kan kigge efter.

De voksne er vigtige medspillere, når barnets motorik og sanser skal stimuleres og udfordres. Som en ekstra bonus giver legene og øvelserne jer en masse dejligt nærvær og styrker jeres relation.

Jeg glæder mig til at møde jer, så vi sammen kan give børnene de bedst mulige forudsætninger for videre udvikling og trivsel.

Nyheder fra Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more