Holstebro

Sanse Motoriks afdeling i Holstebro / Herning er beliggende på adressen Jeppe Schous Gade 14 (v. Badeland) i Holstebro. Klinikken ejes og drives i det daglige af Majken Graabech Andersen.

Afdelingen tilbyder

  • Individuel træning af børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder
  • Spædbarnsmotorik, hold for forældre og børn i barselsperioden, 3-12 mdr.
  • Tumlehold for 1-3 årige
  • Sansehold for 3-5 årige
  • Efterfødselstræning – træning sammen med dit barn

Alle hold er små hold, hvor motorik og sanser udfordres og trænes i samspil med forældrene.

Foredrag – på timebasis

  • I daginstitutioner
  • På skoler

Jeg kommer også gerne ud til jer i mødregrupper eller lign.
Se hvornår der starter nye hold, og følg med i, hvad der ellers sker hos Sanse Motorik på min facebookside. Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, så ring eller skriv en mail til mig.

holstebro

Majken Graabech Andersen

Sansemotorisk konsulent og Fysioterapeut
Faglig profil

Adresse

Jeppe Schous Gade 14,
(v. Badeland)
7500 Holstebro
Mobil 21 95 46 11
CVR 35740635
Om Majken

Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg engang skulle arbejde med børn, børn er så dejligt umiddelbare og jeg føler, at arbejdet med børn, giver mig så meget igen i. Som fysioterapeut ved jeg, hvor vigtig det er for barnets udvikling, at blive stimuleret og udfordret motorisk helt fra spæd, og jeg har altid haft en stor interesse i børns motoriske udvikling. Jeg har til tider haft svært ved at se, præcis hvilken vej jeg skulle gå, men da jeg stødte på Sanse Motorik var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er her jeg hører til!

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg undersøgt og behandlet en del børn, og de sidste 4 år har jeg undervist i babysvømning og efterfødselstræning. Jeg har altid haft stor fokus på, at møde det enkelte barn i øjenhøjde og få skabt en god relation fra start. Jeg vægter samarbejdet med forældrene meget højt, da støtte og opbakningen fra mor og far er essentielt for et godt forløb.
Det er samtidig en fornøjelse at se, hvordan forældre kan udvikle sig sammen med deres børn, og begge parter kan vokse med opgaven.

Da vores datter var 2-3 år gammel blev vi opmærksomme på, at hun havde nogle sansemotoriske udfordringer med bl.a. lugte, lyde og tøj. Dette har uden tvivl øget min interesse i det sansemotoriske, og gjort mig endnu mere nysgerrig på, hvad der kan gøres for at hjælpe børn med sansemotoriske udfordringer.
Nu får jeg endelig mulighed for at arbejde med det jeg brænder allermest for – børn, børns udvikling og sansemotorisk træning. Jeg glæder mig til tage imod jer i min klinik i Holstebro, og sammen med jer, give jeres barn, de bedste forudsætninger for en god trivsel og en god udvikling.

Nyheder fra Facebook

Så er det i morgen aften fra 20.30-21.30 at min fantastiske kollega Diana sidder klar ved tasterne og svarer på jeres spørgsmål!HUSK det er på torsdag 20. september kl. 20.30-21.30 at vi sender LIVE SPØRGETIME hos Sanse Motorik® - det bedste til dit barn.

"Mit barn kan ikke sidde stille"
"Mit barn går og falder"
"Mit barn kan ikke lide at gynge"
"Mit barn kan ikke holde ud at have tøj på"
"Mit barn har svært ved sociale relationer"
"Mit barn har svært ved at læse"
"Mit barn sover dårligt"

Kan du nikke genkendende til et eller flere af disse tegn, så kan det være sansemotoriske udfordringer, der driller dit barn.
Det kan også være, at det er helt andre tegn, adfærd eller udfordringer, som du har spørgsmål til.

Følg med i vores LIVE spørgetime - skriv dit spørgsmål i kommentar feltet nedenfor opslaget som kommer torsdag d. 20/9 mellem kl. 20.30 og 21.30 - og få svar omkring dit barn fra sansemotorisk konsulent Diana Lyngsø Pedersen fra Sanse Motorik i Viborg
Vi glæder os til at høre fra dig.
... Læs mereSe mindre

19/09/18

Så er det i morgen aften fra 20.30-21.30 at min fantastiske kollega Diana sidder klar ved tasterne og svarer på jeres spørgsmål!

TUMLEHOLD 1-2 ÅRIGE!
Går du hjemme med din tumling og vil i gerne gå til en aktivitet sammen en formiddag? På tumleholdene får børnene stimuleret de primære sanser og som forældre får du gode ideer til og kendskab omkring sansemotorik og sansestimulering.
Holdet vil komme til at ligge onsdag formiddag og vil starte op når der er tilmeldte nok. Skriv eller ring for mere info eller tilmelding. 21954611 eller mga@sansemotorik.net
... Læs mereSe mindre

18/09/18

TUMLEHOLD 1-2 ÅRIGE!
Går du hjemme med din tumling og vil i gerne gå til en aktivitet sammen en formiddag? På tumleholdene får børnene stimuleret de primære sanser og som forældre får du gode ideer til og kendskab omkring sansemotorik og sansestimulering. 
Holdet vil komme til at ligge onsdag formiddag og vil starte op når der er tilmeldte nok. Skriv eller ring for mere info eller tilmelding. 21954611 eller mga@sansemotorik.net