Holstebro

Sanse Motoriks afdeling i Holstebro / Herning er beliggende på adressen Vestergade 41 st. i Holstebro. Klinikken ejes og drives i det daglige af Majken Graabech Andersen.

Afdelingen tilbyder

 • Individuel træning af børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder
 • SpædbarnsMotorik, hold for forældre og børn i barselsperioden, 3-12 mdr.
 • TumleMotorik hold for 1-3 årige
 • TumleMotorik hold for 3-5 årige
 • Efterfødselstræning – træning sammen med dit barn

Alle hold er små hold, hvor motorik og sanser udfordres og trænes i samspil med forældrene.

Foredrag – på timebasis

 • I daginstitutioner
 • På skoler

Jeg kommer også gerne ud til jer i mødregrupper eller lign.
Se hvornår der starter nye hold, og følg med i, hvad der ellers sker hos Sanse Motorik på min facebookside. Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, så ring eller skriv en mail til mig.

Majken Graabech Andersen, Holstebro

Majken Graabech Andersen

Sansemotorisk konsulent og Fysioterapeut
Faglig profil

Adresse

Vestergade 41 st.
7500 Holstebro
Tlf.:21 95 46 11
CVR: 35740635

Find vej

Om Majken
Majken Graabech Andersen, Holstebro

Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg engang skulle arbejde med børn, børn er så dejligt umiddelbare og jeg føler, at arbejdet med børn, giver mig så meget igen i. Som fysioterapeut ved jeg, hvor vigtig det er for barnets udvikling, at blive stimuleret og udfordret motorisk helt fra spæd, og jeg har altid haft en stor interesse i børns motoriske udvikling. Jeg har til tider haft svært ved at se, præcis hvilken vej jeg skulle gå, men da jeg stødte på Sanse Motorik var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er her jeg hører til!

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg undersøgt og behandlet en del børn, og de sidste 4 år har jeg undervist i babysvømning og efterfødselstræning. Jeg har altid haft stor fokus på, at møde det enkelte barn i øjenhøjde og få skabt en god relation fra start. Jeg vægter samarbejdet med forældrene meget højt, da støtte og opbakningen fra mor og far er essentielt for et godt forløb.
Det er samtidig en fornøjelse at se, hvordan forældre kan udvikle sig sammen med deres børn, og begge parter kan vokse med opgaven.

Da vores datter var 2-3 år gammel blev vi opmærksomme på, at hun havde nogle sansemotoriske udfordringer med bl.a. lugte, lyde og tøj. Dette har uden tvivl øget min interesse i det sansemotoriske, og gjort mig endnu mere nysgerrig på, hvad der kan gøres for at hjælpe børn med sansemotoriske udfordringer.
Nu får jeg endelig mulighed for at arbejde med det jeg brænder allermest for – børn, børns udvikling og sansemotorisk træning. Jeg glæder mig til tage imod jer i min klinik i Holstebro, og sammen med jer, give jeres barn, de bedste forudsætninger for en god trivsel og en god udvikling.

Nyheder fra Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Er du i tvivl om dit barns adfærd skyldes sansemotoriske udfordringer - så er du ALTID velkommen til at tage kontakt, helt uforpligtende 💚 Vi vil alle det bedste for vores børn, måske det for dit barn er et sansemotorisk træningsforløb...? ... Læs mereSe mindre

14/04/21
Er du i tvivl om dit barns adfærd skyldes sansemotoriske udfordringer - så er du ALTID velkommen til at tage kontakt, helt uforpligtende 💚 Vi vil alle det bedste for vores børn, måske det for dit barn er et sansemotorisk træningsforløb...?

BABYS MOTORISKE UDVIKLING DET FØRSTE ÅR... er noget af en rejse! Og det betyder ret meget for barnets videre udvikling hvordan denne rejse forløber.

For at hjernen udvikler sig bedst muligt og mest hensigtsmæssigt er det vigtigt at baby kommer igennem de forskellige stadier:

🌟Hovedløft/hovedkontrol
🌟Trille
🌟Krybe
🌟Kravle
🌟Sætte sig op
🌟Gå

Jeg får ofte spørgsmål omkring hvordan man bedst hjælper sit barn videre til næste fase. Der findes mange tips, tricks og øvelser, men det gælder generelt om at få stimuleres babys primære sanser hver dag. Dette er forudsætningen for en god motorisk udvikling (se billede).

🙋‍♀️
Kvaliteten og længden af faserne er så meget mere vigtigt end hvornår de gør det - HUSK DET! Sammenlign aldrig og husk at alle børn er forskellige og har forskellige forudsætninger helt fra start 💚.

Springer dit barn en fase over eller tonser de igennem dem alle så vid at hjerne er plastisk og det kan indhentes med den rette træning 😊🙏
... Læs mereSe mindre

12/04/21
BABYS MOTORISKE UDVIKLING DET FØRSTE ÅR... er noget af en rejse! Og det betyder ret meget for barnets videre udvikling hvordan denne rejse forløber. For at hjernen udvikler sig bedst muligt og mest hensigtsmæssigt er det vigtigt at baby kommer igennem de forskellige stadier: 🌟Hovedløft/hovedkontrol 
🌟Trille 
🌟Krybe 
🌟Kravle 
🌟Sætte sig op 
🌟Gå Jeg får ofte spørgsmål omkring hvordan man bedst hjælper sit barn videre til næste fase. Der findes mange tips, tricks og øvelser, men det gælder generelt om at få stimuleres babys primære sanser hver dag. Dette er forudsætningen for en god motorisk udvikling (se billede). 🙋‍♀️
Kvaliteten og længden af faserne er så meget mere vigtigt end hvornår de gør det - HUSK DET! Sammenlign aldrig og husk at alle børn er forskellige og har forskellige forudsætninger helt fra start 💚. Springer dit barn en fase over eller tonser de igennem dem alle så vid at hjerne er plastisk og det kan indhentes med den rette træning 😊🙏
Load more