SanseMotorik i Holstebro

Sanse Motoriks klinik i Holstebro / Herning ejes og drives i det daglige af Majken Graabech Andersen.

 

Hos Sanse Motorik® – det bedste til dit barn i Holstebro finder du vores kerneydelser:

 

  • Individuel træning af børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder

 

  • SpædbarnsMotorik, hold for forældre og børn i barselsperioden, 3-12 mdr.

 

  • TumleMotorik hold for 1-3 årige

 

  • TumleMotorik hold for 3-5 årige

 

  • Efterfødselstræning – træning sammen med dit barn

 

Alle hold er små hold, hvor motorik og sanser udfordres og trænes i samspil med forældrene.

Foredrag – på timebasis

  • I daginstitutioner
  • På skoler

 

Jeg kommer også gerne ud til jer i barselsgrupper eller lign.

Se hvornår der starter nye hold, og følg med i, hvad der ellers sker hos Sanse Motorik, Holstebro på Facebook og Instagram – du finder links nedenfor

 

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, så ring eller skriv en mail til mig.

Glæder mig til at høre fra dig!

Majken Graabech Andersen

Sansemotorisk konsulent og Fysioterapeut
Faglig profil

Adresse

Lundholmvej 7
7500 Holstebro
Tlf.:21 95 46 11
CVR: 35740635

Find vej

Om Majken

Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg engang skulle arbejde med børn, børn er så dejligt umiddelbare og jeg føler, at arbejdet med børn, giver mig så meget igen i. Som fysioterapeut ved jeg, hvor vigtig det er for barnets udvikling, at blive stimuleret og udfordret motorisk helt fra spæd.  Jeg har altid haft en stor interesse i børns motoriske udvikling.

Jeg har til tider haft svært ved at se, præcis hvilken vej jeg skulle gå, men da jeg stødte på Sanse Motorik var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er her jeg hører til!

I mit arbejde som fysioterapeut har jeg undersøgt og behandlet en del børn, og de sidste 4 år har jeg undervist i babysvømning og efterfødselstræning.

Jeg har altid haft stor fokus på, at møde det enkelte barn i øjenhøjde og få skabt en god relation fra start. Jeg vægter samarbejdet med forældrene meget højt, da støtte og opbakningen fra mor og far er essentielt for et godt forløb.
Det er samtidig en fornøjelse at se, hvordan forældre kan udvikle sig sammen med deres børn, og begge parter kan vokse med opgaven.

Da vores datter var 2-3 år gammel blev vi opmærksomme på, at hun havde nogle sansemotoriske udfordringer med bl.a. lugte, lyde og tøj. Dette har uden tvivl øget min interesse i det sansemotoriske, og gjort mig endnu mere nysgerrig på, hvad der kan gøres for at hjælpe børn med sansemotoriske udfordringer.
Nu får jeg endelig mulighed for at arbejde med det jeg brænder allermest for – børn, børns udvikling og sansemotorisk træning. Jeg glæder mig til tage imod jer i min klinik i Holstebro, og sammen med jer, give jeres barn, de bedste forudsætninger for en god trivsel og en god udvikling.