Sådan styrker du bedst din babys og barns motorik og udvikling

Ønsker du sammen med andre forældre, at være aktiv med din baby eller dit lidt større barn. Samtidig med, at du får inspiration og ideer til sansestimulerende lege sammen med dit barn  samt få baggrundsviden om sansernes og refleksernes betydning for dit barns sansemotoriske udvikling – så er vores SpædbarnsMotorik og TumleMotorik hold for jer.

 

SpædbarnsMotorik hold er for alle nybagte forældre

SpædbarnsMotorik er et tilbud til dig og din baby, mens I er på barsel. SpædbarnsMotorik handler om sansestimulering, lege og aktiviteter, som styrker din babys vigtige sansemotoriske udvikling og udviklingstrin i det første leveår samt hygge og nærvær.

Vi tilbyder dig og din baby trygge ramme på små hold, med plads til alle

 

TumleMotorik hold er et tilbud til dig og dit lidt større barn

TumleMotorik er lege, bevægelse, sansestimulering og massage, som styrker dit barns motorik og udvikling. Vores TumleMotorik hold er alderstilpassede og med plads til hygge, nærvær og plads til det enkelte barn.
Vi tilbyder dig og dit barn nogle uforglemmelige oplevelser på små hold.

 

Information om hold i de enkelte klinikker fremgår af klinikkernes facebook, instagram eller ved henvendelse til den enkelte klinik. 

Tjek mere information om næste SpædbarnsMotorik hold eller TumleMotorik hold nær dig her:
AabenraaEsbjergGentofte – HolstebroOdense – Smørum – VejleViborg

Baby på stor bold
Spædbarnsmotorik - Baby på gynge og babyer på store bolde
Baby stirrer på sæbebobler

 

Ønsker du viden omkring vores Individueller træningsforløb – læs mere her: Individuelle træningsforløb eller kontakt din nærmeste Sanse Motorik klinik