Sådan styrker du bedst babys og barnets motorik og udvikling

Ønsker du sammen med andre forældre, at være aktiv med din baby eller dit lidt større barn. Samtidig med, at du får inspiration og ideer til sansestimulerende lege sammen med dit barn  samt få baggrundsviden om sansernes og refleksernes betydning for dit barns sansemotoriske udvikling – så er vores SpædbarnsMotorik og TumleMotorik hold for jer.

SpædbarnsMotorik hold 

SpædbarnsMotorik er et tilbud til dig og din baby, mens I er på barsel. SpædbarnsMotorik handler om sansestimulering, lege og aktiviteter, som styrker din babys vigtige sansemotoriske udvikling og udviklingstrin i det første leveår. Til SpædbarnsMotorik har vi fokus på at stimulere de 3 primære sanser – Vestibulærsansen, Taktilsansen og Kinæstesisansen, som er fundamentet for barnets trivsel, udvikling og læring.

Ligesom vi også har fokus på jeres rolle som forældre og de måske nye situationer, som I står i.

Vi tilbyder derfor dig og din baby små hold i trygge, rolige og hygge rammer for alle, med plads til nærvær og til jer som mor, far og baby. .

Har du eller din barselsgruppe lyst til at få ideer og inspiration til dit barns motoriske udvikling gennem lege, sang og babymassage mm. så er dette helt perfekt til dig.

 

Krybe – og Kravle hold

Krybe – og Kravle holdet er for dit lidt større barn, der er begyndt at krybe eller kravle. Har du eller din barselsgruppe lyst til at få ideer og inspiration til dit barns motoriske udvikling gennem lege, baner og sang mm. så er dette helt perfekt til dig.
Til Krybe- og Kravle hold vil vi stimulere de 3 primære sanser – Vestibulærsansen, Taktilsansen og Kinæstesisansen, gennem leg, krybe – og kravlebaner, der udfordrer dit barns motorik og stimulerer sanserne. Disse 3 sanser danne  fundamentet for barnets motorik og udvikling, og et godt kryb og kravl er en vigtig brik i det fundament.

Det er små hold i hyggelige og trygge omgivelser, hvor nærværet og tæt kontakt mellem jer er i fokus.

 

TumleMotorik hold    

TumleMotorik er for dit lidt større barn og dig. Fokus er på lege, bevægelse, sansestimulering og massage, som styrker dit barns motorik og udvikling.

Vores TumleMotorik hold er alderstilpasset for findes for forskellige aldersgrupper – og med plads til hygge, nærvær og plads til det enkelte barn.
Vi tilbyder dig og dit barn nogle uforglemmelige oplevelser på små hold, for barn og forældre, som ønsker at være aktiv sammen, og samtidig tager du som forældre aktivt del i dit barns motoriske udvikling.

Alt dette sker på mindre hold, hvor tryghed, sjov, leg og nærvær er i fokus.

BabyKærtegn

BabyKærtegn er muligheden for en fantastisk hyggestund dig og din baby.

BabyKærtegn er primært gennem babymassage at sætter tempoet helt ned for at skabe ro til hele babys nervesystem.
Babymassage er med til at styrke tilknytningen mellem dig og din baby, blandt andet fordi kærlighedshormonet Oxytocin udskilles ved nærhed og berøring. Babymassage styrker også kropsfornemmelsen, den følelsesmæssige udvikling og virker beroligende. Babymassage er med til at styrke og modne babys krop og hjerne.

Ro, hygge, tryghed og nærvær er i højsædet

 

Information om hold i de enkelte klinikker fremgår af klinikkernes facebook, instagram eller ved henvendelse til den enkelte klinik

 

Tjek mere information om næste SpædbarnsMotorik hold eller TumleMotorik hold nær dig her:
AabenraaEsbjergGentofte – HolstebroOdense – Smørum – VejleViborgDianalundBirkerød

 

Ønsker du viden omkring vores Individueller træningsforløb – læs mere her: Individuelle træningsforløb eller kontakt din nærmeste Sanse Motorik klinik