Vejle

Sanse Motoriks afdeling i Vejle er beliggende Blegbanken 3. Klinikken er ejet og drives i det daglige af Mette Drescher Jensen. Mette er også medejer af Sanse Motorik ApS, som er konceptet bag Sanse Motorik klinikkerne landet over.

Afdelingen tilbyder:

Foredrag og Temadage:

  • Daginstitutioner
  • På skoler
Mette Drescher Jensen, Vejle

Mette Drescher Jensen

Sansemotorisk konsulent
Faglig profil

Adresse

Blegbanken 3, stue gl. fløj
7100 Vejle
Tlf.: 21 95 18 38
mdj@sansemotorik.NET
CVR: 34823030
Find vej

Lidt om Mette
Mette Drescher Jensen, Vejle

Nogle gange skal man lidt af omveje før det bliver klart hvad der er man skal – det skete også for mig. Men gennem mine egne erfaringer med sansemotorisk træning fandt jeg ud af, at det er arbejdet med børn og sansemotorikken der giver mening.

Det kan ofte være svært at forklare hvorfor nogle børn ikke udvikles og trives som mange andre, men sansemotorikken kan være en del af forklaringen – og den kan der gøres noget ved.

Jeg har gennem årerne trænet sansemotorisk med børn med mange forskellige udfordringer og forudsætninger, og oplever den positive udvikling de gennemgår i løbet af vores forløb sammen.

Jeg vægter tryghed, tillid og glæde højt i samarbejdet med barnet og familien, og for mig gælder det om at kunne give barnet de bedst mulige forudsætninger for barnets videre udvikling og trivsel.

De sensete år har jeg været medejer af Sanse Motorik ApS som er konceptet bag Sanse Motorik klinikker og har siden marts 2020 været direktør for Sanse Motorik ApS. Så udover de skønne timer med børn i klinikken, arbejder jeg også med konceptets udvikling, vores kerneydelser, markedsføring og klinik udvikling.

Nyheder fra Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

VÆR' MED PÅ ONLINE HOLD

Selvom vi ikke kan afholde hold, så er der stadig masser af ideer og inspiration at få hos os.
Tjek links nedenfor og vær' med på SpædbarnsMotorik hold💚💚

Hilsen MetteNÅR DU OG DIN BABY IKKE KAN KOMME TIL OS - SÅ KOMMER VI TIL JER!

Bare fordi at vores hold for SpædbarnsMotorik er lukket ned grundet restriktionerne, skal du og din baby alligevel have muligheden for at få en masse god inspiration og ideer til at styrke motorikken sammen.
Flere af vores klinikker har nemlig oprettet online hold eller har lavet LIVE SpædbarnsMotorik videoer.

Du finder muligheder for at deltage i vores SpædbarnsMotorik hold eller se videoer her:

Facebooke gruppen: ”Sanse Motorik Odense Spædbarnsmotorik"
Sanse Motorik - det bedste til dit barn, Odense

Begivenheden: "SpædbarnsMotorik 7-12 mdr. ONLINE FORLØB | Facebook"
Sanse Motorik - det bedste til dit barn, Holstebro

SpædbarnsMotorik Live videoer her:
Sanse Motorik - Det bedste til dit barn, Kolding

God fornøjelse – og vi glæder os til at se jer 💚💚
... Læs mereSe mindre

19/01/21

VÆR MED PÅ ONLINE HOLD 

Selvom vi ikke kan afholde hold, så er der stadig masser af ideer og inspiration at få  hos os.
Tjek links nedenfor og vær med på SpædbarnsMotorik hold💚💚

Hilsen Mette

SAVNER OGSÅ JER - Vi kan heldigvis gøre meget online for at holde forløbene i gang - men beskeder og tilbagemeldinger fra jer og jeres børn om hvor meget børnene savner at vi mødes, understreger også betydningen af, at vi fysisk er sammen i træningen. At vi kan lege sammen, prøve os frem og finde lige præcis den øvelse, der bedst mening og som motivere barnet - og at vi samtidig kan grine sammen, betyder noget. Det betyder faktisk rigtigt meget! Tak, for alle se søde og skønne kommentarer💚💚 Jeg glæder mig så meget til vi mødes rigtigt igen! #sansemotorik #sansemotorikvejle #sammenitræningen #sanser #motorik #hjerneogkrop #mitguld #sejebørn #debedsteunger ... Læs mereSe mindre

12/01/21

SAVNER OGSÅ JER - Vi kan heldigvis gøre meget online for at holde forløbene i gang - men  beskeder og tilbagemeldinger fra jer og jeres børn om hvor meget børnene savner at vi mødes, understreger også betydningen af, at vi fysisk er sammen i træningen. At vi kan lege sammen, prøve os frem og finde lige præcis den øvelse, der bedst mening og som motivere barnet - og at vi samtidig kan grine sammen, betyder noget. Det betyder faktisk rigtigt meget!  Tak, for alle se søde og skønne kommentarer💚💚 Jeg glæder mig så meget til vi mødes rigtigt igen! #sansemotorik #sansemotorikvejle #sammenitræningen #sanser #motorik #hjerneogkrop #mitguld #sejebørn #debedsteunger
Load more