Vejle

Sanse Motoriks afdeling i Vejle er beliggende Blegbanken 3. Klinikken er ejet og drives i det daglige af Mette Drescher Jensen.

Afdelingen tilbyder:

Foredrag – på timebasis og éndags workshop:

  • Daginstitutioner
  • På skoler
Mette Drescher Jensen, Vejle

Mette Drescher Jensen

Sansemotorisk konsulent
Faglig profil

Adresse

Blegbanken 3, stue gl. fløj
7100 Vejle
Tlf.: 21 95 18 38
mdj@sansemotorik.NET
CVR: 34823030
Find vej

Lidt om Mette
Mette Drescher Jensen, Vejle

Nogle gange skal man lidt af omveje før det bliver klart hvad der er man skal – det skete også for mig. Men gennem mine egne erfaringer med sansemotorisk træning fandt jeg ud af, at det er arbejdet med børn og sansemotorikken der giver mening.

Det kan ofte være svært at forklare hvorfor nogle børn ikke udvikles og trives som mange andre, men sansemotorikken kan være en del af forklaringen – og den kan der gøres noget ved.

Jeg har gennem årerne trænet sansemotorisk med børn med mange forskellige udfordringer og forudsætninger, og oplever den positive udvikling de gennemgår i løbet af vores forløb sammen.

Jeg vægter tryghed, tillid og glæde højt i samarbejdet med barnet og familien, og for mig gælder det om at kunne give barnet de bedst mulige forudsætninger for barnets videre udvikling og trivsel.

Nyheder fra Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Så er der mulighed for at få svar på dine spørgsmål vedr. børns sansemotorik, når vi holder LIVE SPØRGETIME på onsdag 4/12 kl. 20.00.
Det er min dygtige kollega Lone, der sidder klar til at besvare spørgsmål. Følg linket nedenfor og kom over på vores Sanse Motorik hoved side, hvor det foregår.LIVE SPØRGETIME hos Sanse Motorik® - det bedste til dit barn.
Det er fantastisk at få jeres spørgsmål ind, når vi har LIVE SPØRGETIME - så det gør vi igen.
Denne gang onsdag d. 4.december 2019 kl. 20.00-21.00

"Mit barn kan ikke sidde stille"
"Mit barn går og falder"
"Mit barn kan ikke lide at gynge"
"Mit barn kan ikke holde ud at have tøj på"
"Mit barn har svært ved sociale relationer"
"Mit barn har svært ved at læse"
"Mit barn sover dårligt"

Kan du nikke genkendende til et eller flere af disse tegn, så kan det være sansemotoriske udfordringer, der driller dit barn.

Det kan også være, at det er helt andre tegn, adfærd eller udfordringer, som du har spørgsmål til.

Følg med i vores LIVE spørgetime - skriv dit spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor opslaget onsdag d. 4.12.2019 mellem kl. 20.00 og 21.00 - og få svar omkring dit barn fra sansemotorisk konsulent Lone Skakkebæk fra Sanse Motorik®-det bedste til dit barn i Gentofte.

Vi glæder os til at høre fra dig
... Læs mereSe mindre

28/11/19

Så er der mulighed for at få svar på dine spørgsmål vedr. børns sansemotorik, når vi holder LIVE SPØRGETIME på onsdag 4/12 kl. 20.00. 
Det er min dygtige kollega Lone, der sidder klar til at besvare spørgsmål. Følg linket nedenfor og kom over på vores Sanse Motorik hoved side, hvor det foregår.

Kommenter på Facebook

Rikke Hviid Lauridsen se her❤️

“Det bedste jeg har gjort for mig barn” citat fra mor til Storm, som var til træning i går. Den perfekte afslutning på en dejlig uge, som også bød på forretningsseminar med mine Sanse Motorik kollegaer fra vores nu 10 klinikker i landet - wow🙏 God weekend💚💚 ... Læs mereSe mindre

23/11/19

“Det bedste jeg har gjort for mig barn” citat fra mor til Storm, som var til træning i går. Den perfekte afslutning på en dejlig uge, som også bød på forretningsseminar med mine Sanse Motorik kollegaer fra vores nu 10 klinikker i landet - wow🙏  God weekend💚💚

Kommenter på Facebook

Det samme herfra 😊

Det er bare det bedste vi har gjort, tak for dig Mette😃👌🏻❤️

Også det bedste vi har gjort for vores🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Load more