SanseMotorik i Birkerød

Sanse Motorik®- det bedste til dit barn i Birkerød ejes og drives af Vibeke Røssel, Sansemotorisk konsulent.

 

Hos Sanse Motorik® – det bedste til dit barn i Birkerød finder du vores kerneydelser:

 

 

 

SpædbarnsMotorik afholdes også som lukkede barselgrupper for mødre- og fædregrupper

På  Facebook @sansemotorik.birkeroed og Instagram @sansemotorik.birkeroed finder du alle relevante informationer vedrørende hold og datoer for hold start.

Hvis du er interesseret i et lukket hold sammen med din mødre- eller fædregruppe, så kontakt mig på mail eller mobil.

 

Derudover deler jeg faglige opslag om hvad sansemotorik er og kan, idéer til sjove sansemotoriske øvelser man kan lave derhjemme med sit barn, og du kan følge med i hverdagen her i klinikken i Birkerød

Vibeke W. Røssel

Sansemotorisk konsulent

Adresse

Søndervangen 47. 1. sal
3460 Birkerød
Tlf: 52 19 21 95
vr@sansemotorik.NET
CVR: 44038846

Lidt om Vibeke

Besøg mig på Facebook og Instagram

Her kan du følge med i hverdagen hos Sanse Motorik i Birkerød, og du finder bl.a.

  • Ledige holdtider for SpædbarnsMotorik
  • Inspiration til sansemotoriske lege
  • Faglige opslag omkring sansemotorik, børns udvikling, motorik, kropslig uro, koncentrationsbesvær, følelsesmæssig ubalancer, sensitivitet, succeshistorier og meget mere

Glæder mig til at dele det med dig!

Jeg har igennem de sidste 10 år arbejdet indenfor det specialpædagogiske område med børn med autismespektrumforstyrrelser, ADHD, fysiske handicaps og indenfor ungdomspsykiatrien.
Igennem mit arbejde har jeg mødt mange børn, som har haft forskellige sansemotoriske udfordringer.

Jeg har derfor en kæmpe stor passion for, hvordan disse børn kan hjælpes til en hverdag fyldt med trivsel og overskud til at være barn eller ung.

Et forløb hos mig

Hos mig skaber vi et godt fundament for den motoriske udvikling, sådan at børnene får en naturlig lyst til leg, bevægelse og læring.

 

Det kan være svært at finde ud af, hvilken faggruppe man går til, hvis ens barn oplever udfordringer som kropslig uro, tøj der generer, problemer med at sidde stille på stolen, tvivl om den motoriske udvikling er alderssvarende, søvnproblemer osv.

 

Sansemotorik tager udgangspunkt i det enkelte barns kropslige udfordringer, som optager energi i både krop og hjerne, sådan at overskuddet i hverdagen mindskes.
Træningen bliver efterfølgende tilpasset jeres barn, og vi taler om hvordan det kan blive en del af jeres hverdag og familieliv i den periode hvor træningen er nødvendig.

I et træningsforløb får i nye øvelser fra træning til træning, samt løbende sparing så vi kommer godt i mål og jeres barn får de bedste betingelser for udvikling og trivsel.

For mig er det vigtigt at det er trygt og sjovt for jeres barn, at komme hos mig i klinikken, da det giver den bedste motivation for at træne sansemotorik.

 

Jeg glæder mig til at tage imod jeres børn!

Bedste hilsner Vibeke