SanseMotorik i Birkerød

Sanse Motorik®- det bedste til dit barn i Birkerød åbner SEPTEMBER 2023

Har du spørgsmål eller brug for at kontakte klinikken er du velkommen til at kontakte mig på vr@sansemotorik.NET

Afdelingen tilbyder

På min  Facebook @sansemotorik.birkeroed og min Instagram @sansemotorik.birkeroed finder du alle relevante information vedrørende hold og datoer for hold start

Du finder også faglige opslag, inspiration og ideer til sansemotoriske initiativer samt følge med i hverdagen i klinikken.

vibeke

Vibeke W. Røssel

Sansemotorisk konsulent

Adresse

Søndervangen 47. 1. sal
3460 Birkerød
Tlf: 52 19 21 95
vr@sansemotorik.NET
CVR: 44038846

Lidt om Vibeke

Jeg har gennem mit arbejde indenfor det specialpædagogiske område, stødt på børn som har haft forskellige sansemæssige og motoriske udfordringer.

Det har givet mig en stor interesse for, hvordan vi kan skabe det bedste fundament for børns trivsel og udvikling, gennem en naturlig lyst til leg og bevægelse.

Efter selv at være blevet mor til tre drenge har jeg indimellem stået med en følelse af, ikke at vide hvilken faggruppe man henvender sig til, hvis man oplever udfordringer som tøj der generer, kræsenhed, svært ved at sidde stille på stolen osv.

Det er derfor med følelsen af at være landet på den helt rigtige hylde, at jeg som Sansemotorisk Konsulent får mulighed for at hjælpe en masse børn og unge med større eller mindre udfordringer i dagligdagen.

For mig er det vigtigt, at træning og undersøgelser i klinikken skal være et trygt og sjovt sted at være, for både børn og voksne, så vi sammen kan give børnene de bedste forudsætninger for en  positiv udvikling.

Jeg glæder mig til at tage imod jer og jeres børn.

Bedste hilsner Vibeke

Besøg mig på Facebook og Instagram

Her kan du følge med i hverdagen hos Sanse Motorik i Birkerød, og du finder bl.a.

  • Ledige holdtider for SpædbarnsMotorik
  • Inspiration til sansemotoriske lege
  • Faglige opslag omkring sansemotorik, børns udvikling, motorik, kropslig uro, koncentrationsbesvær, følelsesmæssig ubalancer, sensitivitet, succeshistorier og meget mere

Glæder mig til at dele det med dig!