Fokus på primære reflekser / Spædbarnsreflekser og sansemotorik var vejen frem

Vi har fået denne fine historie fra familie, som har trænet med fuld fokus på sansemotorisk træning og herunder også integration af primære reflekser. Godt gået – og tak for jeres historie!

Vores søn på 6 år starter i skole og han har mange konflikter i skolegården, svært ved det boglige, kan til tider intet huske af det faglige, kan ikke forstå en kollektiv besked, har svært ved at sidde stille på en stol og meget mere. Han har været ørebarn og har haft forsinket sproglig udvikling.

Vi finder frem til en sansemotorisk behandler, Majken i Holstebro og starter et forløb, da vi er nød til at gøre noget aktivt.

Det viser sig, at vores søn har store motoriske udfordringer, hvor alle 6 spædbarnsreflekser stadig er aktive. Vestibulærsansen er meget udfordret. Her er noget at arbejde med, så vi er topmotiveret for træningen!

Vi har haft en meget inspirerende behandler i Majken, som har holdt motivationen ved lige hos os gennem 9 måneder. Hun har været eminent til at fremhæve fremgang, samt tilpasse øvelserne til vores søns niveau. I dag er vi i mål med reflekserne, som alle er blevet integreret. Vestibulærsansen er også på plads.

Vores søn går nu i 1. Kl. Han har fået det bedre socialt med de andre i klassen. Motorisk kan vi især se balancen er væsentlig forbedret og koordinering er generelt bedret.

Vi tror på, at nu hvor spædbarnsreflekserne er integreret, vil det gavne vores søn på mange parametre.

Kan kun give Majken og Sanse Motorik de allerbedste anbefalinger!!!

Mette

Tak, fordi vi må dele jeres historie og oplevelser med sansemotorisk træning som hjælp til jeres skønne dreng. Hilsen Sanse Motorik(R) – det bedste til dit barn

Er du nysgerrig på sansemotorisk træning kan være en hjælp til dit barn, så kan du også læse mere vores individuelle træningsforløb her: https://www.sansemotorik.net/koncentrationsbesvaer/

http://Læs mere om individuelle sansemotoriske undersøgelser og træning