Gentofte / Østerbro

sansemotorik østerbro og gentofte. Spædbarnsmotorik

 

Sanse Motoriks afdeling i Gentofte / Østerbro er beliggende Hyldegårdsvej 27. Klinikken er ejet og drives i det daglige af Lone Skakkebæk.

 

Afdelingen tilbyder

  • Individuel træning af børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder
  • Spædbarnsmotorik – hold for forældre og barn i barselsperioden - mødregrupper er velkomne.
  • Sanseleg for de 1-2 årige
  • Børneyoga for de 3-5 årige

 

Foredrag - på timebasis

  • Daginstitutioner
  • På skoler

 

Der starter jævnligt nye hold i spædbarnsmotorik, sanseleg og børneyoga i min klinik. Jeg har også hold i spædbarnsmotorik på Frederiksberg hos AOF Hovedstaden.
Kontakt mig for yderligere info eller se her: www.facebook.com/sansemotorik.gentofte

 

 

 

Nyheder fra Facebook

 

Sanse Motorik - det bedste til dit barn, Gentofte/Østerbro har delt Sanse Motorik - det bedste til dit barn, Viborgs opslag.

Har dit barn også koncentrationsbesvær? Så læs her endnu en historie om, hvordan individuel sansemotorisk træning har hjulpet en pige, der nu kan sidde stille på stolen og lytte til de opgaver, der bliver stillet. Historien er fra min kollega i Viborg.
... Læs mereSe mindre

Hvorfor kan Naja ikke koncentrerer sig??? Naja gik i 0. Klasse og havde rigtigt svært ved at koncentrere sig. Moren siger det måske allerede var et problem i børnehaven, men ingen havde sådan rig...

Har dit barn også koncentrationsbesvær? Så læs her endnu en historie om, hvordan individuel sansemotorisk træning har hjulpet en pige, der nu kan sidde stille på stolen og lytte til de opgaver, der bliver stillet. Historien er fra min kollega i Viborg.

Sanse Motorik - det bedste til dit barn, Gentofte/Østerbro har tilføjet en begivenhed.

Kom og vær med til at styrke dit barns motoriske udvikling gennem leg, dans, sang, musik, massagelege og meget mere. Leg og øvelser er alle sammen nogle, du også kan bruge derhjemme.
Det er et lille hold med plads til den enkelte.

Pris: 625 kr. for 7 gange
Sted: Hyldegårdsvej 27, Charlottenlund
Der er ikke undervisning den 10. maj (Kr. Himmelfart)

For mere info og tilmelding: ls@sansemotorik.NET eller 2195 5220.
... Læs mereSe mindre

 

 

 

Om Lone Skakkebæk / Afdeling Gentofte-Østerbro

For nogle år siden besluttede jeg at skifte fokus for at arbejde med det, som virkelig interesserer mig, nemlig børn og bevægelse. Helt fra starten har det været med en særlig interesse i børns kropslige udvikling og deres trivsel. Jeg har siden da beskæftiget mig inden for området både via uddannelse og arbejde. Sidst har jeg gennemgået uddannelsen som Sansemotorisk konsulent.

 

Jeg har erfaret, hvor vigtig sansemotorik er for barnet, og vil rigtig gerne være med til at dele dette budskab. Sommetider kan det nemlig være svært at finde en forklaring på, hvorfor nogle børn har det svært med at trives. Her ser vi ofte, at udfordringer med sansemotorikken kan være en del af forklaringen.

 

Da jeg oplever forskellige udfordringer hos børnene, tilbyder jeg derfor individuelle træningsforløb i min klinik, hvor jeg ønsker at give en forståelse for, hvad udfordringerne og den sansemotoriske udvikling betyder for barnet, og hvordan træning kan hjælpe. I får nøje at vide, hvad øvelserne understøtter, og hvorfor det er vigtigt med præcis de øvelser, I får med hjem.

 

Jeg vægter forældresamarbejdet højt og sætter tillid i fokus, så vi sammen kan skabe de bedste betingelser for dit barns udvikling.
Med tilbuddene i min klinik vil jeg gerne understøtte den glade bevægelse, som giver barnet fortsat lyst til at bruge sin krop og videreudvikle sin motorik. En god motorik betyder også god indlæring.

 

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen.

 

Find vej

 

 

Kort om Sanse Motorik
Sanse Motorik er udviklet, af Vibeke Schultz, som koncept: “Sanse Motorik – det bedste til dit barn®” og med flere afdelinger. Sanse Motorik har eksisteret siden 2007 og gennem årene er børn og unge i alle aldre og med alle typer af vanskeligheder blevet hjulpet til, en forbedring af deres grundmotoriske færdigheder.
Fagligheden er i højsæde og samarbejdet med forældre vægtes meget højt.
Der lægges i klinikken stor vægt på tværfagligt samarbejde med relevante faggrupper. Dette altid i samarbejde med forældrene.

Gentofte / Østerbro

sansemotorik østerbro og gentofte

Lone Skakkebæk

Sansemotorisk konsulent


Kontakt

Ring 2195 5220

Send email


Adresse

Hyldegårdsvej 27

2920 Charlottenlund

CVR nr. 25359976