Årsagen til kropslig uro og overstimulering, skal ofte findes i sansemotorisk ubalance og aktive primære reflekser.

Læs med på den fine historie om lille dreng, som havde stor kropslig uro og som nemt blev overstimuleret.

 

Vores dreng har altid været hurtig. Nået alle sine milepæle før tid.

Men da han blev 2, så var han bare aldrig rolig. Kunne kun sidde stille hvis han så tv. Og det var hårdt! Han blev træt lynhurtigt og havde svært ved at være i vuggestuen, fordi han hele tiden var træt og overstimuleret. Og han kunne slet ikke samle sig om at lege med andre børn.

I vuggestuen mente de, han skulle ses af en psykolog. Vi som forældre mente, at det var mærkeligt, han kun var sit gode selv så kort tid af dagen. Vi havde gået ved Lone med han som spæd og var trygge ved hende, så vi prøvede om hun kunne hjælpe.

Det er det bedste, vi har gjort for vores søn. Han havde svære udfordringer på mange plan fandt Lone, men som kunne hjælpes med simple øvelser, som vi kunne lave selv derhjemme.

Nu er vores søn et år ældre, og vi laver stadig øvelser dagligt, men han er så langt. Han går nu i børnehave, og de mener nu, at han er helt som de andre børn. Vi har en glad frisk dreng som er så skøn og glad at være sammen med. Øvelserne er nu en del af vores hverdag og fylder ikke mere end tandbørstning.

. Læs mere her om  Kropslig uro og om Primære reflekser

Sådan kan vi hjælpe gennem:   Individuelle sansemotoriske undersøgelser og træning.