Udfordret i sociale relationer

Som 3½ årig blev det konstateret at vores søn var svært langsynet, og efter han fik briller gik han ind i en rivende positiv udvikling og vi fik en langt gladere dreng.
Dette vendte dog til dels da han kom i skole.
Han kom gentagne gange i konflikter som udviklede sig til regulære slagsmål. Han blev ked af det og følte at alle var imod ham og han vidste godt at det var forkert at slås. ”Kammeraterne” fandt hurtigt ud af at han var nem at tirre, og som 6-årig var det jo sjovt når han røg op i ”det røde felt”.
I slutningen af 0. klasse overvejede vi om han måske havde et psykiatrisk problem og om vi skulle søge hjælp.

Vi kontaktede Mette i Børkop v/Vejle, som hurtigt fandt ud af, at der var en sammenhæng mellem hans synshandicap og hans motoriske udvikling og refleksundertrykkelse og vi gik ind i et forløb med hende.
Efter de første 2- 3 måneders træning som hovedsagelig bestod af massage og grundmotorik var vores dreng i stand til at vende om og gå væk fra en konflikt og han var meget sværere at provokere til en konflikt på trods af at han har temperament.

Vi har trænet hos Mette i ca. 1 år, hvor vi også har haft et synsoptimeringsforløb i samarbejde med Klinik DineØjne.dk.
Vores dreng har været rigtig glad for at komme i klinikken og har selv kunnet mærke at det har gjort en kæmpe forskel for ham. Mette har virkelig gjort en forskel for vores søn, og for hele familien, idet vi har fået sat ord på hans problemer og har fået redskaber til at håndtere dem på en positiv, varig måde.

Nu er han startet i 2. klasse og vi har en glad dreng, som er fuldt på højde med sine kammerater både motorisk og bogligt, og det vigtigste af alt – han kommer ikke længere i unødvendige konflikter.