Vores søn ville ikke gynge, kravle i træer, cykle eller på anden måde lege med noget, der var i bevægelse. Han havde tilmed meget svært ved at sidde stille og koncentrere sig, hvilket bevirkede at han i en alder af næsten 5 år ikke kunne tegne og udføre andre fin motoriske opgaver.

 

Han havde også svært ved at sidde stille, når der var samling i børnehaven og var ofte ikke med i aktiviteterne. Han havde det også svært sammen med jævnaldrende, da han havde problemer med at deltage i deres leg.

 

Vi begyndte med sansemotorik i december og fik en række øvelser, vi skulle udføre hver dag og det er utrolig, hvilken effekt det har haft. Allerede i løbet af december begyndte vores søn at sidde stille og tegne, lave perleplader og i dag ca. ½ år efter tegner han som jævnaldrende og deltager i samling på lige fod med sine kammerater. Nu gynger han, kravler op i legetårne og den bedste aktivitet i Fårup Sommerland er jungle stigen, hvor man skal kravle op og ned og gå balancegang.

 

I foråret kunne vi også tage støttehjulene af hans cykel og han elsker nu at cykle.

 

Vi har, ved dagligt at bruge 10 minutter på simple øvelser, fået en glad og velfungerende søn, der ingen motoriske problemer har og nu fungerer i samlinger med mange personer.

Han har mange legekammerater i børnehaven der, når vi afleverer ham, nærmest står i kø for at lege med ham. Vi er således utroligt glade for det forløb vores søn har været igennem – det har virkeligt gjort en forskel for ham og for os.

 

Som en ekstra bonus har vores søn nu også et sprog i rivende udvikling, med tydelig tale og korrekte ordstillinger. Før vi startede træningen var han svær at forstå og havde meget svært ved at udtale ordene rigtigt.