Vi kom til Marianne fordi vore søn på 26 måneder havde meget svært ved at lære at tale. Det var som om ordene sad fast når han prøvede at få dem ud og det var tydeligt frustrerende for ham ikke at kunne udtrykke sig. Han havde også været sen til at gå og kravle, havde dårlig balance og svært ved at deltage i fysiske aktiviteter med sine jævnaldrende. Vi havde forsøgt med dræn i ørene, kiropraktik fordi hans ryg og bækken var låst efter en hård fødsel og et motorikforløb via kommunen, men der var kun meget lidt forbedring.
 
Vores indstilling var i udgangspunktet, at det jo nok kom når han var klar; han skulle bare have lidt mere tid. Men gradvist voksede hans frustration i takt med at hans jævnaldrende udviklede sig hurtigere end han og han derfor kom længere og længere bagud. Vi besluttede derfor at søge hjælp.
Marianne foretog en grundig undersøgelse af Magnus’ evner og udfordringer. Det blev slået fast, at Magnus dels stadig havde nogle aktive babyreflekser, var taktilsensitiv og havde behov for at få stimuleret sin balance.
 
Med simple daglige øvelser og grundig instruktion og opfølgning er vi nu, knap to måneder senere, forældre til en dreng i rivende udvikling. Han taler, han løber og øver sig i at deltage på lige fod med sine jævnaldrende. Frem for alt er han ikke længere frustreret på samme måde. Han er glad nu og tydeligt stolt over alt det nye han kan.
 
Vi kan på det varmeste anbefale Marianne og hendes arbejde. Det har været en enorm hjælp, ikke kun for Magnus men også for os forældre. Vi har fået redskaberne til at hjælpe og støtte ham bedst muligt, og det er vi utroligt glade for.