I et individuelt sansemotorisk træningsforløb starter vi altid med at lave en sansemotorisk undersøgelse. Til den sansemotoriske undersøgelse vil vi snakke om dit barns motoriske udvikling det første år, og dit barn vil blive tjekket for spædbarnsreflekser. Derudover vil vi lave nogle øvelser med barnet for at finde frem til, hvilke sansemotoriske udfordringer barnet har. Ved undersøgelsen er vi opmærksomme på, hvordan barnets sansemotoriske udfordringer kan påvirke barnets adfærd, koncentration og sociale relationer.

Sansemotorisk undersøgelsesrapport
Det hele vil blive skrevet ned i en sansemotorisk undersøgelsesrapport, som I vil få med hjem. Træningsforløbet vil blive udarbejdet ud fra denne undersøgelse. Det bedste træningsforløb opnås ved daglig træning og lektioner i klinikken hver 14. dag. Til den 5. træning vil vi lave en kontrol for at finde ud af, hvor langt barnet er kommet, og hvad der fremadrettet er vigtigt at fokusere på.

Hele forløbet vil være i tæt samarbejde med jer forældre. Vi vil undervejs til hver træning snakke om, hvordan det går, og hvilke udfordringer der end måtte være. Dette tager vi højde for, når vi giver nye øvelser med til hjemmetræningen.