Sanse Motorik®- det bedste til dit barn har siden 2007 hjulpet børn og unge til en bedre sansemotorik, læring og trivsel samt arbejdet for at sprede kendskabet til sansemotorikken.

Sanse Motorik® – det bedste til dit barn er i dag et landsdækkende konsulent koncept med selvstændige franchiseklinikker rundt om i landet. Konceptet drives af selskabet Sanse Motorik ApS.

Vores kerneydelse er:

Vi tilbyder også:

Vores mission

Sanse Motorik®- det bedste til dit barn bidrager til at forbedre børn og unges sansemotoriske færdigheder med det formål at give alle børn og unge de bedste forudsætninger for god trivsel og indlæring samt at udbrede kendskabet til sansemotorik, også kendt som samspillet mellem sanser, hjerne og krop.

 

Vores kerneværdier:

ANERKENDELSE

Vi sætter en stor ære i, at børn og forældre føler sig set, hørt og forstået i mødet med os. Alle skal føle sig anerkendt og respekteret, og barnets udfordringer skal løses i tæt samarbejde mellem konsulenten og familien. Troværdighed, positivitet og omsorg er nøgleord i vores tilgang til familien.

 

FAGLIGHED

I konceptet sætter vi faglighed meget højt. Vi uddanner engagerede og dygtige sansemotoriske konsulenter (franchisetagere) til klinikker i hele landet. Vores konsulenter kommer med forskellige faglige baggrunde, som bidrager til at højne en fælles faglighed. Derudover holder vi os alle som  opdateret gennem møder, kurser og sparring. Vi arbejder med gennemarbejdede metoder og ydelser, som vi sørger for er fagligt ajour.

 

HELHEDSORIENTERET

Konceptet Sanse Motorik®- det bedste til dit barn sætter barnet i centrum og behandler børn og forældre med respekt og venlighed. Et individuelt sansemotorisk træningsforløb indledes altid med en helhedsorienteret undersøgelse af barnet, hvor vi er opmærksomme på, hvordan barnets sansemotoriske udfordringer kan påvirke barnets adfærd, koncentration og sociale relationer.

Igennem træningsforløbet bestræber vi os på at følge barnet/den unge hele vejen til kroppens sanseapparat er velstimuleret og grundbevægelserne er blevet automatiseret.