Kropslig uro og svær koncentration

Den dag vi mødte op hos Sandra ved Sansemotorik i Kolding og første træning var omme, den dag blev mine skuldre 100 kilo lettere. Endelig havde jeg fundet en som rent faktisk kunne hjælpe Mads i stedet for at slå os i hovedet med alle problematikkerne. Sandra tog smilende imod os og sagde med den største naturlighed “JA” da jeg spurgte hende om hun troede hun kunne hjælpe Mads.

Jeg er mor til Mads på snart 8 år. Mads er født døv på sit højre øre men har normal hørelse på venstre. Han er en rigtig velbegavet og klog dreng. Han elsker at lære nye ting og viden.

Mads havde dog desværre store udfordringer med uro i kroppen og manglende koncentration. Mads har altid løbet i stedet for at gå. Der har altid været fart over feltet.

Siden børnehave tiden er vi blevet konfronteret med Mads’s udfordringer, men ingen kunne give os en løsning eller hjælp. Sidste efterår blev vi igen slået tilbage da de fra skolen meddelte os at Mads ikke trives i skolen. Øv! Vi havde håbet at en mindre friskole med færre i klassen ville hjælpe. Men ak.

Vi har som forældre hele tiden haft den indstilling at sidste udvej var udredning på børnepsyk. Jeg ville så gerne finde en alternativ løsning.

En dag igennem en Facebook gruppe hører jeg om Sansemotorik i Kolding.

Her var måske løsningen for vores lille familie.

Her 9 måneder efter kan jeg med det største smil sige JA.

Det har krævet næsten blod, sved og tårer. Vi har grinet og grædt, men Mads har kæmpet og været med på træningen. Han elsker nye udfordringer og har et kæmpe selvtillid.

Vi mærkede hurtig en forandring herhjemme. Der kom ro på Mads lige så stille og beskederne fra skolen stoppede helt. Aftensmaden foregik pludselig stille og roligt og Mads forlader ikke længere bordet 4-5 gange inden vi er færdige. Det har givet vores familie mere ro.

Sansemotorik var et stort skridt på vejen for os 💙

Jeg kan varmt anbefale Sansemotorik. Tak Sandra