Sociale relationer – når det kan være svært at være i de gode sociale relationer, så er det ofte et udtryk for at, barnet er på overarbejde og barnet føler sig nemt misforstået.

Der er simpelthen ikke overskud til at være sammen med andre og da slet ikke at skulle vente på tur, gå på kompromiser, komme med gode ideer til lege, hjælpe andre osv. Barnet har rigeligt med at passe på sig selv og i at være i det.

En konsekvens af at være på overarbejde er også kropslig uro, ofte impulsive og instinktive reaktioner og adfærd. Det er desværre heller ikke altid fordrende for gode relationer til andre og barnet risikere nemt at følge sig misforstået.

Læs med her, hvordan Asger fik overskud til at lege

 

Asger har altid været en god og dejlig dreng, men også en dreng med uro i kroppen, dårlig kropsfornemmelse, klodsethed og “voldsomme” bevægelser. Han har i sociale relationer ofte ikke følt sig forstået, hvilket har gjort han vred og ked af det.

 

For at give Asger den bedste start på skolen og for at få styrke ham i forhold til hans udfordringer, valgte vi at begynde at træne Sansemotorik hos Diana. En beslutning som vi er glade for og en beslutning har udviklet Asger rigtig meget.

 

Idag er der efter en intens træning i løbet af de sidste 8 mdr. hos Diana er der kommet en hel fantastik ro over Asger både i forhold til kroppen, men især også i forhold til hans følelser. Han hviler i sig selv, og hans motorik er nu hel som den skal være.

Han har meget lettere ved at koncentrer sig og han er blevet markant bedre til at fange de sociale spilleregler. Vreden i kroppen er væk og Asger får mere og mere tro på sig selv.

Asger er simpelthen den sejeste dreng i verden. Vi er så stolt af ham.