SanseMotorik i Esbjerg

Velkommen til Sanse Motorik® – det bedste til dit barn i Esbjerg

 

Afdelingen tilbyder

På min Facebook @sansemotorikesbjerg og Instagram @sansemotorikesbjerg  finder du alle relevante informationer vedrørende hold og datoer for holdopstart.

Du finder også faglige indlæg, succeshistorier og inspiration fra min hverdag med skønne børn i klinikken.

Glæder mig til at vise dig mit Sanse Motorik® – det bedste til dit barn i Esbjerg

Sanse Motorik, Esbjerg, Dany Jensen

Dany Jensen

Ergoterapeut og Sansemotorisk konsulent
Faglig profil

Adresse

Havborgvej 8
6710 Esbjerg V
Tlf: 21 95 14 14
dj@sansemotorik.NET
CVR: 41409320
Find vej

Lidt om Dany
Sanse Motorik, Esbjerg, Dany Jensen

At arbejde, samt udforske børns tilgang og udvikling, har altid været et stort behov og ønske for mig. Derfor har jeg uddannet mig som Ergoterapeut for at kunne arbejde bl.a. med børn og deres udvikling i børneterapi.

Mine arbejdserfaringer er f.eks. med børn, som har haft udfordringer i deres adfærd og deres berøringsstimuli, eller børn som var for tidlig født og dermed har haft problematikker i bl.a. søvnrytme. Børn med autisme eller andre diagnoser har jeg også erfaringer med.
Børn giver os kærlighed, udfordringer, glæder og bekymringer og viser os blandet andet at leg er en værdi i sig selv.

De er umættelige i deres indhentning af oplevelser til krop og sjæl og deres naturlige nysgerrighed, glæde og fascination af deres omverden.
Dog når noget hindrer barnet i at kunne udvikle sig gennem dets egen drivkraft eller gennem den naturlige trang til at opsøge, udforske, lege, mærke/føle, så er det vigtigt at kunne finde årsagen til de udfordringer samt vanskeligheder barnet har. Nogle børn har svært ved at organisere eller bearbejde og anvende sanseindtryk, eller er udfordret i motorikken og har svært ved at føle sig tilpas.

Der er mange indtryk i en almindelig dagligdag eller ved et kort besøg, og det kan nogle gange være uoverskueligt.

Hos mig –  I min klinik vil jeg hjælpe både store og små med deres daglige udfordringer og skabe et trygt og varmt samarbejde igennem leg, sjov, samvær og træning.

Jeg glæder mig til jer, og ser frem til vores dejlige tid sammen i klinikken.