Vores dygtige kollega Eva åbner til efteråret klinik i Sønderjylland. Det bliver den 9. klinik i konceptet: “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn”

Derfor søger vi Eva´s afløser til at videreføre Sanse Motorik i Aalborg.
Sanse Motorik i Aalborg er veletableret, anerkendt og med et voksende kundegrundlag 

“Børn og familier er noget af det jeg brænder for og elsker ved mit arbejde som Sansemotoriske konsulent. Jeg står i den heldige situation, at jeg har mulighed for at komme tættere på min egen familie.
Derfor har du nu mulighed for at få et fantastisk arbejde, hvor du selvstændigt planlægger din arbejdsuge og hjælper børn og unge med at få en lettere hverdag. Der er aldrig to dage der er ens og her er tid til fordybelse og nærvær.
Brænder du for at  hjælpe børn og unge og samtidig har et stort ønske om et liv som selvstændig, skal du søge jobbet som min afløser i Aalborg, hvor du får din helt egen klinik, samt andre fantastiske kollegaer rundt om i landet inklusiv mig selv, som du kan sparre med. Jeg ser frem til at få dig som kollega”. De bedste hilsner  – Eva

Vil du arbejde med børn og unge, der er motorisk udfordrede og samtidig blive en del af et stærkt koncept? Så bliv franchisetager ved “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn” i Aalborg og vær en del af et stærkt team, hvor du både får opbakning og kvalitetssikring.

 

 

Vi søger en franchisetager i Aalborg, som gerne vil videreudvikle og drive egen klinik med et sansemotorisk fokus på børn og unge samt deres forældre. Kerneydelsen er individuelle undersøgelser og træningsforløb, hvor den sansemotoriske indsats foregår i tæt samarbejde med forældrene.
Derudover har du gode muligheder for at styrke din egen afdeling gennem holdtræning for børn i alderen 0 til 6 år.

Hvem er du?

 • Du er uddannet Ergoterapeut, Sundhedsplejerske, Pædagog, Fysioterapeut eller måske Lærer.
 • Du har muligvis allerede en uddannelse indenfor det sansemotoriske område.
 • Vi forventer, at du har indgående viden om børn og unges motoriske udvikling.
 • Du trives med at være selvstændig og er bevidst om ansvaret og den selvdisciplin, det kræver.
 • Du er engageret i dit arbejde og har lyst til at være kreativ, uhøjtidelig og bruge dit indre legebarn i samvær med børn og forældre.
 • Du kan beskrives som rummelig og imødekommende overfor både børn og forældre.
 • Du har en god situationsfornemmelse og er god til at skabe tillidsfulde og trygge relationer.

Hvad betyder det at være franchisetager ved “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn”?

Som franchisetager har du ansvaret for din egen klinik under konceptet “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn”. Du har det fulde ejerskab og står selv for den daglige drift og beslutningstagen i din klinik.
Som franchisetager bliver du en del af et stærkt koncept, hvor du aldrig er alene. Alle franchisetagere indgår i et fælles samarbejde klinikkerne imellem. Vi sætter fagligheden meget højt og videreudvikler hele tiden vores kerneydelser, blandt andet gennem fællesmøder, temadage samt relevante kurser og seminarer.
Din succes afhænger i høj grad af din egen motivation og drivkraft, og kun dine egne ambitioner bestemmer, hvor stor din succes skal være.

Som franchisetager i Aalborg får du:

 • En helt unik mulighed for at overtage en etableret kundebase og holdtræning.
 • Muligheden for at drage fordel af, at der allerede er lavet markedsføring i Aalborg og omegn.
 • Fuldt udstyret klinik med en virkelig god beliggenhed.
 • Uddannelse i sansemotorisk træning og praktisk oplæring.
 • Grundig gennemgang af koncept, arbejdsmetoder og brug af dokumenter.
 • Stor frihed til selvstændigt at planlægge dit eget arbejdsliv og fokusområde inden for konceptet.
 • Muligheden for at være selvstændig og samtidig være en del af et team med kompetente og dygtige kollegaer.

Etablering

Du overtager en veletableret og velfungerende klinik i de bedste rammer og kan træde direkte ind i den daglige drift efter endt oplæring. Her kan du sætte dit personlige præg.
Som franchisetager ejer du selv din forretning og står derfor overordnet selv med ansvaret for udviklingen af din klinik. Du er selvfølgelig ikke alene – vi står til rådighed gennem hele processen. Vi er aktive og deltagende i din etablering og markedsføring af klinikken og sørger for, at du kommer godt fra start.

Økonomi

Konceptet er forbundet med en engangsinvestering, der synliggøres under første samtale. Tallene kan ikke rekvireres, men vil blive præsenteret ved en samtale.
Derudover betaler du hvert kvartal en fast franchiseafgift, der ikke er indtægtsbestemt. Til gengæld får du et stærkt varemærke lige fra første dag, hjælp til opstart, sparring og vejledning i at nå dine mål. Men ikke mindst bliver din klinik eksponeret gennem fælles markedsføring.

Markedsføring

Konceptet er skabt gennem stærke kerneydelser og fælles markedsføring. Konceptet og aktiviteten drives af: “Sanse Motorik ApS”, under navnet og varemærket: “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn”.
Du bliver en del af vores markedsføringsmateriale, blandt andet via vores hjemmeside sansemotorik.NET, og du får samtidig overdraget en etableret facebookside. Du er en naturlig del af vores fælles platform på de sociale medier og markedsføring gennem lokal søgeoptimering.
Du kan deltage på messer og har mulighed for at eksponere din klinik gennem individuelle hold og foredrag og via vores kurser. Du har selv ansvaret for din lokale markedsføring gennem både netværk, sociale og trykte medier.

Send en ansøgning senest d. 1/4 2019

Send en motiveret ansøgning med CV og referencer til Vibeke Schultz på vibeke@sansemotorik.NET

Skriv lidt om hvorfor du gerne vil have din egen klinik i Aalborg, og hvorfor konceptet “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn” tiltaler dig.

Vi gør opmærksom på, at det er vigtigt, at du læser betingelserne grundigt og har gjort dig tanker vedr. koncept, erfaring og egenbetaling inden du søger.

Læs mere på www.sansemotorik.NET og tjek vores Facebookside.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning SENEST D. 1. APRIL 2019