Aalborg

“Sanse Motorik® – det bedste til dit barn” i Aalborg
NY ADRESSE: GUGVEJ 83, 9210 AALBORG SØ

Har du spørgsmål eller brug for at kontakte klinikken er du velkommen til at kontakte os på 2128 5111 eller mail

Afdelingen tilbyder

  • Individuel sansemotorisk undersøgelse og træning for børn og unge med sansemotoriske udfordringer.
  • Spædbarnsmotorik 3 til 12 måneder
  • Styrker spædbarnets udvikling gennem leg og nærvær.
  • Sanseleg 1 til 3 år og 3 til 5 år – små børnehold, hvor motorik og sanser udfordres og trænes i samspil med forældrene.

Foredrag – på timebasis.

  • Daginstitutioner
  • På skoler

Hvis I er en legegruppe eller lignende, har I også mulighed for at få jeres eget hold i klinikken. Der er mulighed for hold for børn i alderen 3 mdr. til 5 år.
Kontakt klinikken for holdstart og pris.

Eva Jacobsen Andresen

Ergoterapeut og Sansemotorisk konsulent
Faglig profil

Adresse

Gugvej 83, 9210 Aalborg SØ
Tlf: 2128 5111
eva@sansemotorik.net

Lidt om Eva

Efter at have arbejdet som handicaphjælper i nogle år, blev det mig klart at jeg gerne ville ud og hjælpe endnu flere børn videre i verden og valgte derfor at uddanne mig ergoterapeut, da jeg altid har været interesseret i børneterapi og den sansemotoriske udvikling. Jeg har suppleret uddannelsen med forskellige kursuser indenfor området, som stimulastik og børneyoga. Jeg har fået mulighed for at bruge endnu mere tid på området som sansemotorisk konsulent.

Meget ofte forsøges der med mange forskellige tiltag, for at barnet skal få det bedre, men der tænkes ikke særligt ofte i sansemotoriske baner. Derfor er det mig en glæde, at kunne tilbyde særligt tilrettelagte træningsprogrammer i min klinik, for netop dit barn, så vi sammen kan arbejde med dit barns trivsel og udvikling.

I min klinik ønsker jeg, at små og store føler sig velkomne og trygge. For at støtte barnets sansemotoriske udvikling skal vi skabe et godt samarbejde mellem de voksne og barnet. For mig er det vigtigt at hjælpe børn og unge videre i livet, med de mest optimale forudsætninger.

Jeg glæder mig til at kunne byde jer og jeres dejlige børn velkommen i klinikken, til leg, sjov og træning.

Nyheder fra Facebook

KLAR TIL SKOLESTART? Ellers kan vi nå det endnu. Ring 21 28 51 11 og lad os få en snak eller send en mail til eva@sansemotorik.net 🙂 Lad os hjælpe hvor vi kan 🙂ER MIT BARN KLAR TIL SKOLEN? Det er et spørgsmål, som fylder for mange forældre, og særligt lige nu, hvor mange børnehavebørn begynder før-skole eller skal på de første besøg på den skole, hvor de skal begynde efter sommerferien. Måske er der ikke det mindste tvivl om, at jeres barn er helt klar til den store omvæltning, som det er at starte i skolen. Men særligt for jer, som kan være usikker på, hvordan det dog skal gå, når skolen starter, kan det nemt virke lidt utrygt. Børn bruger de første år på styrke deres sansemotoriske fundament. Det er nemlig det, der er grundlaget for al den læring, som hele livet fyldes på – både fysisk, kognitivt, følelsesmæssigt og socialt. Bare fordi børnene fylder 6 år i år, så er det ikke sikkert, at alle er helt færdige med at lege – og at fundamentet er helt på plads. At være klar til skolestart er nemlig i høj grad et spørgsmål om kroppen og hjernes udvikling, mere end det er et spørgsmål om fødselsdatoen. • Kan barnet sidde roligt, når behov for det • kan barnet koncentrere sig og fordybe sig • kan barnet indgå i sociale sammenhænge • kan barnet tilsidesætte egne behov • har barnet en god motorik Er nogle af de ting, der kendetegner et godt sansemotorisk fundament. Er der nogen, der har sat fokus på dit barns sansemotoriske udvikling? Når fokus rettes på forberedelserne til skolestart, er det vigtigt også at se på, hvordan barnet bruger sin krop og hvordan barnet reagerer på sanseindtryk. Det at bruge sin krop og have bevidsthed omkring hvordan kroppen skal bruges, er afgørende for barnets bevægelighed. Børns motoriske færdigheder hænger nemlig uløseligt sammen med deres evne til leg og læring. Det er et kompliceret samspil mellem sanser, krop og hjerne. Er der ubalancer i dette samspil kan det ses i barnets adfærd og reaktioner – eksempelvis som: • Stor kropslig uro • Koncentrationsbesvær og bliver hurtigt/nemt afledt • Hyperaktivitet – døsighed • Overstimulering • Kan have det svært i sociale sammenhænge Disse og andre symptomer bør give anledning til at se på barnets sansemotoriske udvikling og muligheder for at hjælpe barnet. Lad os sammen hjælpe dit barn til en god sansemotoriske udvikling – og en god skolestart ... Læs mereSe mindre

20/03/19

KLAR TIL SKOLESTART? Ellers kan vi nå det endnu. Ring 21 28 51 11 og lad os få en snak eller send en mail til eva@sansemotorik.net :) Lad os hjælpe hvor vi kan :)

Der er stadig ledige pladser 🙂
Spædbarnshold 3 til 12 måneder,
Sjov, leg, stimuli, sanser og babymassage...👶
Har du og din baby lyst til at deltage på et spædbarnshold hvor der er fokus på sanser, motorik og hygge - så er det her lige dig.
Holdet starter torsdag den 28/3 kl 10.00, vi mødes 6 gange dog med undtagelse af den 18/4 så sidste gang er 9/5
Det koster 600kr at deltage og du tilmelder dig på eva@sansemotorik.NET😃 med navn på dig og baby, mail, adresse, mobilnummer og fødselsdato på baby.
Jeg håber du vil være med...
... Læs mereSe mindre

19/03/19

Der er stadig ledige pladser :) 
Spædbarnshold 3 til 12 måneder, 
Sjov, leg, stimuli, sanser og babymassage...👶
Har du og din baby lyst til at deltage på et spædbarnshold hvor der er fokus på sanser, motorik og hygge - så er det her lige dig. 
Holdet starter torsdag den 28/3 kl 10.00, vi mødes 6 gange dog med undtagelse af den 18/4 så sidste gang er 9/5
Det koster 600kr at deltage og du tilmelder dig på eva@sansemotorik.NET😃 med navn på dig og baby, mail, adresse, mobilnummer og fødselsdato på baby.
Jeg håber du vil være med...

 

Kommenter på Facebook

Karina Jensen måske der er et hold når en gang din lille baby er kommet til verden? 💙👶🏼

Kristian Gammelholm Gregersen og Jeanette Gammelholm Gregersen