Aalborg

“Sanse Motorik® – det bedste til dit barn” i Aalborg
NY ADRESSE: GUGVEJ 83, 9210 AALBORG SØ

Har du spørgsmål eller brug for at kontakte klinikken er du velkommen til at kontakte os på 2128 5111 eller mail

Afdelingen tilbyder

  • Individuel sansemotorisk undersøgelse og træning for børn og unge med sansemotoriske udfordringer.
  • Spædbarnsmotorik 3 til 12 måneder
  • Styrker spædbarnets udvikling gennem leg og nærvær.
  • Sanseleg 1 til 3 år og 3 til 5 år – små børnehold, hvor motorik og sanser udfordres og trænes i samspil med forældrene.

Foredrag – på timebasis.

  • Daginstitutioner
  • På skoler

Hvis I er en legegruppe eller lignende, har I også mulighed for at få jeres eget hold i klinikken. Der er mulighed for hold for børn i alderen 3 mdr. til 5 år.
Kontakt klinikken for holdstart og pris.

Eva Jacobsen Andresen, Aalborg

Eva Jacobsen Andresen

Ergoterapeut og Sansemotorisk konsulent
Faglig profil

Adresse

Gugvej 83, 9210 Aalborg SØ
Tlf: 2128 5111
eva@sansemotorik.net

Lidt om Eva
Eva Jacobsen Andresen, Aalborg

Efter at have arbejdet som handicaphjælper i nogle år, blev det mig klart at jeg gerne ville ud og hjælpe endnu flere børn videre i verden og valgte derfor at uddanne mig ergoterapeut, da jeg altid har været interesseret i børneterapi og den sansemotoriske udvikling. Jeg har suppleret uddannelsen med forskellige kursuser indenfor området, som stimulastik og børneyoga. Jeg har fået mulighed for at bruge endnu mere tid på området som sansemotorisk konsulent.

Meget ofte forsøges der med mange forskellige tiltag, for at barnet skal få det bedre, men der tænkes ikke særligt ofte i sansemotoriske baner. Derfor er det mig en glæde, at kunne tilbyde særligt tilrettelagte træningsprogrammer i min klinik, for netop dit barn, så vi sammen kan arbejde med dit barns trivsel og udvikling.

I min klinik ønsker jeg, at små og store føler sig velkomne og trygge. For at støtte barnets sansemotoriske udvikling skal vi skabe et godt samarbejde mellem de voksne og barnet. For mig er det vigtigt at hjælpe børn og unge videre i livet, med de mest optimale forudsætninger.

Jeg glæder mig til at kunne byde jer og jeres dejlige børn velkommen i klinikken, til leg, sjov og træning.

Nyheder fra Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

BØRN OG STRESS
Meldingen til et seminar om “Børns mentale alarmberedskab”, hvor jeg deltog i går var desværre, at flere og flere børn er stressede. Dårlige sociale relationer, mobning, pres i skolen, manglende struktur i hverdagen og manglende motion er nogle af de ting, der får nervesystemet i alarmberedskab - og hvis det er sådan hver dag, bliver kroppen stresset.
For at undgå stress hos børn, er det vigtigt med daglig motion - at få pulsen op og at have det sjovt samt at få masser af knus, kram og dejlig berøring, så vi mindsker niveauet af kortisol, adrenalin og nor-adrenalin.
Men ikke alle børn synes, det er sjovt at bevæge sig. Heller ikke alle børn synes berøring er rart. Det er her Sanse Motorik kan hjælpe. Vi hjælper børn til at synes, det er sjovt at bruge kroppen og blive i stand til at nyde massage og berøring.
Men der er vist også nogle rammer i børnenes hverdag, der kunne være lidt bedre, så børnene bliver set og hørt.
Det er svært at lære i skolen, hvis kroppen er i alarmberedskab og barnet ikke trives.
Trivsel kommer nemlig før læring!
Marianne, Sanse Motorik, Odense. mlv@sansemotorik.NET, 21952266, www.sansemotorik.NET/Odense/
... Læs mereSe mindre

14/05/19