Smørum på Sjælland

Sanse Motoriks afdeling i Smørum er beliggende Flodvej 73. Klinikken er ejet og drives i det daglige af Marianne Bentsen.

Afdelingen tilbyder

  • Individuel træning af børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder
  • Synsoptimering i samarbejde med klinik Fovija.dk
  • Spædbarnsmotorik – hold for forældre og barn i barselsperioden
  • Tumlehold for 1½-3 årige
  • Spædbarnsmotorik for mødregrupper
  • Specialsundhedspleje til for tidlig fødte

Foredrag – på timebasis

  • I daginstitutioner
  • På skoler
  • Foredrag om præmature. Fokus er både på børn og voksne. Kontakt for yderligere information

Vil du høre nærmere om spædbarnsmotorik og Tumlehold? så ring eller skriv til mig.
Du kan også kigge på Facebook og se, hvornår der starter nye hold

Marianne Bentsen

Sansemotorisk konsulent og sundhedsplejerske
Faglig profil

Adresse

Flodvej 73, Smørum, 2765 Smørum
Tlf: 2195 9712
mabe@sansemotorik.NET
CVR: 35989013

Om Marianne

Som sundhedsplejerske er jeg jævnligt stødt på børn med sansemæssige og motoriske udfordringer. Børn som har det svært fordi sanserne, og dermed kroppen ikke virker optimalt.

Da jeg har beskæftiget mig meget med for tidligt fødte børn, har jeg naturligt haft ekstra fokus på sanser og udvikling. Denne gruppe af børn er ofte udfordrede på disse områder. De bliver let overstimulerede og deres motoriske udvikling kan være påvirket.

Med årene og erfaringen, har jeg fået øje på flere og flere børn født til tiden, som også har sansemotoriske udfordringer. Børn som er urolige, sover dårligt, er slappe i muskulaturen og som ikke ”gider” bevæge sig. Og så er der dem, for hvem verden ofte bliver for overvældende.

Det er derfor en stor glæde at kunne hjælpe børnene i min klinik.

I klinikken tilbyder jeg også specialsundhedspleje til præmature. Det kan være som et supplement eller et alternativ til det offentlige tilbud. Jeg har erfaring med at følge præmaturfamilierne helt frem til barnet starter i skole. Ofte viser senfølger og udfordringer sig først for alvor, når barnet nærmer sig skolealderen, så her kan det være godt med støtte, råd og vejledning til, hvordan man bedst kan få det til at fungere for barnet.

Jeg vil glæde mig til at samarbejde med Jer og Jeres dejlige børn.

Nyheder fra Facebook

www.youtube.com/watch?v=sc9RLC-ojA8

Fortalt med den største kærlighed til alle børnene ❤️youtube.com
... Læs mereSe mindre

13/08/18

Video image

 

Kommenter på Facebook

SKOLESTART - DET ER NU, DET SKER

Så blev det tid til skolestart, om det er første gang eller om man har gået i skole nogle år, er det en meget spændende tid, og noget de fleste børn har set frem til længe.

Derfor kan det komme som en overraskende for både børn og voksne, hvor trætte børnene er efter en skoledag, kan sammenlignes med når voksne er på kursus eller starter nyt arbejde, begge steder skal man forholde sig til, nye mennesker, nye omgivelser og pauserne er for mange slet ikke afslappende. Man bliver udfordret på alt det nye indhold, nye regler og rutiner. Derfor er det hårdt for hjernen at lære at gå i skole.

Ægte pauser i og efter skoledagens mange indtryk kan hjælp barnet, som når vi som voksne er flade og energiforladte efter de nye oplevelser. Derfor skal vi give god plads til hjernepauser, i løbet af skoledagen og når skoledagen er slut.

Nogle børn viser deres træthed ved at ændre adfærd. De kan blive sure, mutte, konfliktskabende og vrede. Andre bliver helt stille. Tolk det som overbelastning og giv ro. Det gælder især nye skolestarter. Men også ældre børn, kan have svært ved at indrette sig på skolens mange krav efter en lang ferie.

Børn og unges sansemotoriske fundament – også kaldet Grundmotorik – er afgørende for evnen til at modtage indtryk fra kroppen, bearbejde indtrykkene og reagere mest hensynsmæssigt på dem. Det er fundamentet for alle færdigheder, som vi skal lære at mestre livet igennem.
Du kan hjælp dit barn eller teenager til en bedre skolegang med sansemotorisk træning, fordi velstimulerede sanser giver det bedste fundament for en god udvikling, læring og trivsel.

Se mere på www.sansemotorik.net
... Læs mereSe mindre

13/08/18