Smørum på Sjælland

sansemotorik smørum spædbarnsmotorik tumlehold
 
Sanse Motoriks afdeling i Smørum er beliggende Flodvej 73. Klinikken er ejet og drives i det daglige af Marianne Bentsen.

 

Afdelingen tilbyder

 

Foredrag - på timebasis

  • I daginstitutioner
  • På skoler
  • Foredrag om præmature. Fokus er både på børn og voksne. Kontakt for yderligere information 

 
Vil du høre nærmere om spædbarnsmotorik og Tumlehold? så ring eller skriv til mig.
Du kan også kigge på Facebook og se, hvornår der starter nye hold

 

 

Nyheder fra Facebook

 

Sanse Motorik- det bedste til dit barn, Smørum har delt sin begivenhed.

Skal du være med på næste spædbarnshold, der starter i marts? Send mail til mabe@sansemotorik.NET
Du er velkommen til at tagge nogen du kender, hvis du tænker, at det kan være noget for dem 🙂
På forhånd tak!
Marianne
... Læs mereSe mindre

Sanse Motorik- det bedste til dit barn, Smørum har delt Sanse Motorik - det bedste til dit barn, Gentofte/Østerbros opslag.

En succeshistorie fra min kollega i Gentofte.
Endnu et barn, som har fået hjælp til bedre koncentration 🙂
Skal jeg hjælpe dit barn? Så kontakt mig på 2195 9712 eller mabe@sansemotorik.NET
... Læs mereSe mindre

LÆS HER HVORDAN SANSEMOTORISK TRÆNING HAR HJULPET TIL BEDRE KONCENTRATION Her er en rigtig god beskrivelse fra en mor, der har sin søn i træning hos mig, fordi koncentration har været rigtig svæ...

En succeshistorie fra min kollega i Gentofte.
Endnu et barn, som har fået hjælp til bedre koncentration :-)
Skal jeg hjælpe dit barn? Så kontakt mig på 2195 9712 eller mabe@sansemotorik.NET

 

 

 

Lidt om mig

Som sundhedsplejerske er jeg jævnligt stødt på børn med sansemæssige og motoriske udfordringer. Børn som har det svært fordi sanserne, og dermed kroppen ikke virker optimalt.

Da jeg har beskæftiget mig meget med for tidligt fødte børn, har jeg naturligt haft ekstra fokus på sanser og udvikling. Denne gruppe af børn er ofte udfordrede på disse områder. De bliver let overstimulerede og deres motoriske udvikling kan være påvirket.

Med årene og erfaringen, har jeg fået øje på flere og flere børn født til tiden, som også har sansemotoriske udfordringer. Børn som er urolige, sover dårligt, er slappe i muskulaturen og som ikke ”gider” bevæge sig. Og så er der dem, for hvem verden ofte bliver for overvældende.

Det er derfor en stor glæde at kunne hjælpe børnene i min klinik.

I klinikken tilbyder jeg også privat sundhedspleje som et supplement eller et alternativ til det offentlige tilbud. Jeg har erfaring med at følge børnene også ud over det første leveår. Særligt for de for tidligt fødte børn, giver det rigtig god mening at hjælpe barnet og familien på vej, helt op i skolealderen.

Jeg vil glæde mig til at samarbejde med Jer og Jeres dejlige børn.

 

Find vej

 

 

Kort om Sanse Motorik
Sanse Motorik er udviklet, af Vibeke Schultz, som koncept: “Sanse Motorik – det bedste til dit barn®” og med flere afdelinger. Sanse Motorik har eksisteret siden 2007 og gennem årene er børn og unge i alle aldre og med alle typer af vanskeligheder blevet hjulpet til, en forbedring af deres grundmotoriske færdigheder.
Fagligheden er i højsæde og samarbejdet med forældre vægtes meget højt.
Der lægges i klinikken stor vægt på tværfagligt samarbejde med relevante faggrupper. Dette altid i samarbejde med forældrene.

Smørum på Sjælland

sansemotorik smørum sjælland

Marianne Bentsen

Sansemotorisk konsulent
Sundhedsplejerske


Kontakt

Ring 2195 9712

Send email


Adresse

Flodvej 73, Smørum

2765 Smørum

CVR: 35989013