Vejle

sansemotorik vejle træning motorik
 
Sanse Motoriks afdeling i Vejle er beliggende Blegbanken 3. Klinikken er ejet og drives i det daglige af Mette Drescher Jensen.
 

Afdelingen tilbyder:

  • Individuel træning af børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder
  • Spædbarnsmotorik – hold for forældre og barn i barselsperioden
  • Sanseleg  - små børnehold hvor sanserne udfordres og trænes.
  • Tumlingehold for 2 - 5 årige
  • Synsoptimering i samarbejde med Klinik DineØjne.dk

 

Foredrag - på timebasis og éndags workshop:

  • Daginstitutioner
  • På skoler

 
”Der starter hele tiden nye hold for spædbarnsmotorik, både i Vejle, Børkop og Kolding. Giv’ mig et ring eller send en mail for yderligere info. Vi ses!”
 

 

Nyheder fra Facebook

 

 

 

 

Lidt om mig:

Nogle gange skal man lidt af omveje før det bliver klart hvad der er man skal – det skete også for mig. Men gennem mine egne erfaringer med sansemotorisk træning fandt jeg ud af, at det er arbejdet med børn og sansemotorikken der giver mening.

Det kan ofte være svært at forklare hvorfor nogle børn ikke udvikles og trives som mange andre, men sansemotorikken kan være en del af forklaringen – og den kan der gøres noget ved.

Jeg har gennem årerne trænet sansemotorisk med børn med mange forskellige udfordringer og forudsætninger, og oplever den positive udvikling de gennemgår i løbet af vores forløb sammen.

Jeg vægter tryghed, tillid og glæde højt i samarbejdet med barnet og familien, og for mig gælder det om at kunne give barnet de bedst mulige forudsætninger for barnets videre udvikling og trivsel.

 

Find vej

 

 

 

Kroppen i bevægelse - hjernen i sving. (4 dages kursus)

 

Arrangør og underviser: Vibeke Schultz

 
Kurset fokuserer på bevægelsestid og forudsætningen for
god indlæring.
 
Teorien vægtes højt, præsenteres let tilgængeligt og med mange hverdagseksempler.
 
Kurset giver større forståelse for forudsætningerne for god bevægelighed, fokus på årsager til adfærd og lette tilgange til at styrke indlæringen.

 

læs mere her
 


 

 

Kort om Sanse Motorik
Sanse Motorik er udviklet, af Vibeke Schultz, som koncept: “Sanse Motorik – det bedste til dit barn®” og med flere afdelinger. Sanse Motorik har eksisteret siden 2007 og gennem årene er børn og unge i alle aldre og med alle typer af vanskeligheder blevet hjulpet til, en forbedring af deres grundmotoriske færdigheder.
Fagligheden er i højsæde og samarbejdet med forældre vægtes meget højt.
Der lægges i klinikken stor vægt på tværfagligt samarbejde med relevante faggrupper. Dette altid i samarbejde med forældrene.

Vejle

sansemotorik vejle

Mette Drescher Jensen

Sansemotorisk konsulent


Kontakt

Ring 2195 1838

Send email


Adresse

Blegbanken 3, stue gl. fløj

7100 Vejle

CVR: 34823030