Bliv franchisetager i et stærkt koncept

Vil du arbejde med børn og unge, der er motorisk udfordret og samtidig blive en del af et stærkt koncept? Bliv franchisetager ved “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn” og vær en del af et stærkt team, hvor du både får opbakning og kvalitetssikring.

 

“Sanse Motorik® – det bedste til dit barn” søger franchisetagere, som gerne vil opbygge og drive egen klinik med et sansemotorisk fokus på børn og unge samt deres forældre. Kerneydelsen er individuelle undersøgelser og træningsforløb, hvor den sansemotoriske indsats foregår i tæt samarbejde med forældrene.
Derudover kan der tilbydes holdtræning for børn i alderen 0 til 6 år.

 

Vi ønsker at udvide til endnu flere klinikker i Danmark. Vi søger derfor i øjeblikket nye franchisetagere til vores koncept i Esbjerg, Herning, Århus og Odense.

 

 

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med motoriske vanskeligheder, så har du muligheden for at skabe din egen klinik som franchisetager i et landsdækkende og stærkt koncept.

 

Hvad betyder det at være franchisetager ved “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn”?

Som franchisetager har du ansvaret for din egen klinik under konceptet “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn”. Du har det fulde ejerskab og står selv for den daglige drift og beslutningstagen i din klinik.
Som franchisetager bliver du en del af et stærkt koncept, hvor du aldrig er alene. Alle franchisetagere indgår i et fælles samarbejde klinikkerne imellem. Vi sætter fagligheden meget højt og videreudvikler hele tiden vores kerneydelser, blandt andet gennem fællesmøder, temadage samt relevante kurser og seminarer.

 

Din succes afhænger i høj grad af din egen motivation og drivkraft, og kun dine egne ambitioner bestemmer, hvor stor din succes skal være.

 

Hvem er du?

 • Du er uddannet lærer, sundhedsplejerske, pædagog, ergoterapeut eller måske fysioterapeut.
 • Du har muligvis allerede en uddannelse indenfor det sansemotoriske område.
 • Vi forventer, at du har indgående viden om børn og unges motoriske udvikling.
 • Du trives med at være selvstændig og er bevidst om ansvaret og den selvdisciplin, det kræver.
 • Du er engageret i dit arbejde og har lyst til at være kreativ, uhøjtidelig og bruge dit indre legebarn i samvær med børn og forældre.
 • Du kan beskrives som rummelig og imødekommende overfor både børn og forældre.
 • Du har en god situationsfornemmelse og er god til at skabe tillidsfulde og trygge relationer.

 

Som franchisetager får du:

 • Etablering af fuldt udstyret klinik.
 • Uddannelse i sansemotorisk træning.
 • Grundig gennemgang af koncept, arbejdsmetoder og brug af dokumenter.
 • Stor frihed til selvstændigt at planlægge dit eget arbejdsliv og fokusområde indenfor konceptet.
 • Muligheden for at være selvstændig og samtidig være en del af et team med kompetente og dygtige kollegaer.

 

Etablering

Som franchisetager ejer du selv din forretning og står derfor overordnet selv med ansvaret for udviklingen af din klinik fra etablering til åbning. Du er selvfølgelig ikke alene – vi står til rådighed gennem hele processen. Vi hjælper gerne med lokalesøgning samt indretning af de fysiske rammer. Vi er aktivt deltagende både i etableringen og markedsføringen af din klinik og og sørger for at du kommer godt fra start.
 

Økonomi

Konceptet er forbundet med en engangsinvestering, der synliggøres under første møde. Tallene kan ikke rekvireres, men vil blive præsenteret ved en samtale.
Derudover betaler du hvert kvartal en fast franchiseafgift, der ikke er indtægtsbestemt. Til gengæld får du et stærkt varemærke lige fra første dag, hjælp til opstart, sparring og vejledning i at nå dine mål. Men ikke mindst bliver din klinik eksponeret gennem fælles markedsføring.

 

Markedsføring

Konceptet er skabt gennem stærke kerneydelser og fælles markedsføring, som varetages af “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn”. Du bliver en del af vores markedsføringsindsats, blandt andet via vores hjemmeside sansemotorik.net, og du får samtidig din egen facebookside. Du er en naturlig del af vores fælles platform på de sociale medier og markedsføring gennem lokal søgeoptimering.
Du deltager på messer og har mulighed for at eksponere din klinik gennem kurser, individuelle hold og foredrag. 
Du har selv ansvaret for din lokale markedsføring gennem både netværk, sociale og trykte medier.

 

søger franchisetagere som er topmotiverede. franchisetager i et landsdækkende og stærkt koncept

Send en ansøgning

Send en motiveret ansøgning med CV og referencer til Vibeke Schultz på vibeke@sansemotorik.NET
 
Husk at nævne, hvor i landet du kommer fra. Skriv lidt om, hvorfor du gerne vil have din egen klinik, og hvorfor konceptet “Sanse Motorik® – det bedste til dit barn” tiltaler dig.
 
Vi gør opmærksom på, at vi får mange henvendelser. Derfor er det vigtigt, at du læser betingelserne grundigt og har gjort dig tanker vedr. koncept, erfaring og egenbetaling inden du søger.
 
Læs mere på www.sansemotorik.NET og tjek vores Facebookside.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.