Aalborg

“Sanse Motorik® – det bedste til dit barn” i Aalborg
NY ADRESSE: GUGVEJ 83, 9210 AALBORG SØ

Har du spørgsmål eller brug for at kontakte klinikken er du velkommen til at kontakte os på 2128 5111 eller mail

Afdelingen tilbyder

  • Individuel sansemotorisk undersøgelse og træning for børn og unge med sansemotoriske udfordringer.
  • Spædbarnsmotorik 3 til 12 måneder
  • Styrker spædbarnets udvikling gennem leg og nærvær.
  • Sanseleg 1 til 3 år og 3 til 5 år – små børnehold, hvor motorik og sanser udfordres og trænes i samspil med forældrene.

Foredrag – på timebasis.

  • Daginstitutioner
  • På skoler

Hvis I er en legegruppe eller lignende, har I også mulighed for at få jeres eget hold i klinikken. Der er mulighed for hold for børn i alderen 3 mdr. til 5 år.
Kontakt klinikken for holdstart og pris.

Eva Jacobsen Andresen

Ergoterapeut og Sansemotorisk konsulent
Faglig profil

Adresse

Gugvej 83, 9210 Aalborg SØ
Tlf: 2128 5111
eva@sansemotorik.net

Lidt om Eva

Efter at have arbejdet som handicaphjælper i nogle år, blev det mig klart at jeg gerne ville ud og hjælpe endnu flere børn videre i verden og valgte derfor at uddanne mig ergoterapeut, da jeg altid har været interesseret i børneterapi og den sansemotoriske udvikling. Jeg har suppleret uddannelsen med forskellige kursuser indenfor området, som stimulastik og børneyoga. Jeg har fået mulighed for at bruge endnu mere tid på området som sansemotorisk konsulent.

Meget ofte forsøges der med mange forskellige tiltag, for at barnet skal få det bedre, men der tænkes ikke særligt ofte i sansemotoriske baner. Derfor er det mig en glæde, at kunne tilbyde særligt tilrettelagte træningsprogrammer i min klinik, for netop dit barn, så vi sammen kan arbejde med dit barns trivsel og udvikling.

I min klinik ønsker jeg, at små og store føler sig velkomne og trygge. For at støtte barnets sansemotoriske udvikling skal vi skabe et godt samarbejde mellem de voksne og barnet. For mig er det vigtigt at hjælpe børn og unge videre i livet, med de mest optimale forudsætninger.

Jeg glæder mig til at kunne byde jer og jeres dejlige børn velkommen i klinikken, til leg, sjov og træning.

Nyheder fra Facebook

Reagerer dit barn med voldsomme udbrud?
Som skrevet i et af mine seneste opslag, skal vi hjælpe de stille børn med at få brugt kroppen. Men vi skal så sandelig også hjælpe de børn, som reagerer voldsomt med måske at slå, bide, el. lign. i de situationer, hvor barnet presses eller føler sig utryg.
For hvis et barn har ubalance i sansesystemet, kan det både gøre, at barnet trækker sig fra mange ting men også det modsatte. Det er fordi, de bruger voldsomt meget energi i at forsøge på at holde styr på deres verden, og når et barn skal bruge så meget energi, kommer de hurtigt på overarbejde på flere punkter. Det giver en stresset hjerne. Reaktionerne bliver derfor instinktive, impulsive og kan virke uprovokeret, men er et udtryk for, at barnet – ubevidst – beskytter sig selv bedst muligt. De, i andres øjne, uhensigtsmæssige reaktioner fra barnet føles som sidste udvej og mulighed for ham eller hende, og det gør desværre også, at barnet får det sværere socialt, fordi de bliver valgt fra i lege og legeaftaler.
De indtryk, som vi konstant udsættes for, påvirker vores bevægelser, vores reaktioner, handlinger, følelser og tanker. Det er dermed helt afgørende, at vores sansesystem kan modtage, omsætte og bearbejde sanseindtryk – og at samspillet mellem sanseindtryk, hjernen og kroppen fungerer bedst muligt.

Derfor et skridt tilbage og kig bag om barnets reaktioner – og tænk de sansemotoriske forudsætninger ind, så børnene ikke skal bruge en masse energi på at bruge deres krop. Så får de overskud til det sociale spil og til de krav, der bliver stillet til dem.
... Læs mereSe mindre

17/10/18